Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Obdarujte sa cestovným poukazom na 100 € od ZUNO

Online banka ZUNO odštartovala decembrovú Vianočnú kampaň, v rámci ktorej žiadosť o pôžičku, refinancovanie alebo založenie účtu odmení darčekom vo forme cestovného poukazu v hodnote 100 €.

Poukaz môže získať každý, kto počas decembra požiada o otvorenie účtu v eurách a najneskôr do konca januára 2016 zaplatí platobnou kartou aspoň 10 €. Darček môže získať aj za žiadosť o PÔŽIČKU alebo REFINANCOVANIE a získa od banky finálnu ponuku.

• Viac na https://www.zuno.sk/vianoce-2015

Veľký darčekový test

"Súčasťou Vianočnej kampane bude aj online hra s názvom Veľký darčekový test, v ktorom si hráč otestuje svoju vianočnú empatiu a zistí, či vie vyberať tie správne darčeky. Hra je založená na interakcii s našimi hlavnými hrdinami z reklám a súťažiaci v nej môžu vyhrať skvelé ceny," približuje podrobnostimarketingová expertka ZUNO Zuzana Nemčeková.

• Veľký darčekový test hrajte tu

Podporou darčekovej akcie je aj 10-sekundový sponzorský odkaz, v ktorom spievajú herci z aktuálnej reklamy ZUNO. Spot je nasadený v televíziách JOJ Group od 1. do 20. decembra. Ďalšie pórom potom zabezpečia aj bannery, PPC, Facebook a YouTube.

Načítavam video...

Koncept vytvoril tím ZUNO v spolupráci s agentúrou Gunpowder.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.