Piatok, 23. august, 2019 | Meniny má Filip

Obdarujte sa cestovným poukazom na 100 € od ZUNO

Online banka ZUNO odštartovala decembrovú Vianočnú kampaň, v rámci ktorej žiadosť o pôžičku, refinancovanie alebo založenie účtu odmení darčekom vo forme cestovného poukazu v hodnote 100 €.

Poukaz môže získať každý, kto počas decembra požiada o otvorenie účtu v eurách a najneskôr do konca januára 2016 zaplatí platobnou kartou aspoň 10 €. Darček môže získať aj za žiadosť o PÔŽIČKU alebo REFINANCOVANIE a získa od banky finálnu ponuku.

• Viac na https://www.zuno.sk/vianoce-2015

Veľký darčekový test

"Súčasťou Vianočnej kampane bude aj online hra s názvom Veľký darčekový test, v ktorom si hráč otestuje svoju vianočnú empatiu a zistí, či vie vyberať tie správne darčeky. Hra je založená na interakcii s našimi hlavnými hrdinami z reklám a súťažiaci v nej môžu vyhrať skvelé ceny," približuje podrobnostimarketingová expertka ZUNO Zuzana Nemčeková.

• Veľký darčekový test hrajte tu

Podporou darčekovej akcie je aj 10-sekundový sponzorský odkaz, v ktorom spievajú herci z aktuálnej reklamy ZUNO. Spot je nasadený v televíziách JOJ Group od 1. do 20. decembra. Ďalšie pórom potom zabezpečia aj bannery, PPC, Facebook a YouTube.

Načítavám video...

Koncept vytvoril tím ZUNO v spolupráci s agentúrou Gunpowder.

Last minute tipy: Top ponuky na koniec leta

Nestihli ste ešte dovolenku? Vyberajte si z lákavých ponúk na konci sezóny.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.