Piatok, 15. január, 2021 | Meniny má DobroslavKrížovkyKrížovky

Obdarujte sa cestovným poukazom na 100 € od ZUNO

Online banka ZUNO odštartovala decembrovú Vianočnú kampaň, v rámci ktorej žiadosť o pôžičku, refinancovanie alebo založenie účtu odmení darčekom vo forme cestovného poukazu v hodnote 100 €.

Poukaz môže získať každý, kto počas decembra požiada o otvorenie účtu v eurách a najneskôr do konca januára 2016 zaplatí platobnou kartou aspoň 10 €. Darček môže získať aj za žiadosť o PÔŽIČKU alebo REFINANCOVANIE a získa od banky finálnu ponuku.

• Viac na https://www.zuno.sk/vianoce-2015

Veľký darčekový test

"Súčasťou Vianočnej kampane bude aj online hra s názvom Veľký darčekový test, v ktorom si hráč otestuje svoju vianočnú empatiu a zistí, či vie vyberať tie správne darčeky. Hra je založená na interakcii s našimi hlavnými hrdinami z reklám a súťažiaci v nej môžu vyhrať skvelé ceny," približuje podrobnostimarketingová expertka ZUNO Zuzana Nemčeková.

• Veľký darčekový test hrajte tu

Podporou darčekovej akcie je aj 10-sekundový sponzorský odkaz, v ktorom spievajú herci z aktuálnej reklamy ZUNO. Spot je nasadený v televíziách JOJ Group od 1. do 20. decembra. Ďalšie pórom potom zabezpečia aj bannery, PPC, Facebook a YouTube.

Načítavam video...

Koncept vytvoril tím ZUNO v spolupráci s agentúrou Gunpowder.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.

SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov

Rok 2020 bol pre spravodajstvo SME.sk rekordný z hľadiska viacerých parametrov.