Konečne nákupy bez výčitiek! Móda v Poluse sa oplatí

Poznáte paradox modernej ženy? Nevie, kam s oblečením a predsa každé ráno bojuje s pocitom, že nemá čo na seba. Doprajte si nové šaty, kostým či kabát, veď si to zaslúžite. Máme pre vás skvelý tip.

Poznáte paradox modernej ženy? Nevie, kam s oblečením a predsa každé ráno bojuje s pocitom, že nemá čo na seba. Doprajte si nové šaty, kostým či kabát, veď si to zaslúžite. Máme pre vás skvelý tip, ako sa oddať nákupnej mánii bez výčitiek.

Trendy kúskov na každú sezónu skrátka nikdy nie je dosť a Polus má preto pre vás atraktívnu ponuku, ktorá spája hneď tri výhody v jednej akcii s názvom Dni dámskej módy. Doplníte šatník o kvalitné oblečenie a doplnky, utíšite nákupnú „závislosť“ a ako bonus získate časť peňazí späť na ďalší nákup!magenta-r294_res.jpeg

Dámske dni plné štýlu

Ak sa v čase od 21. decembra 2016 do  januára 2016 vyberiete do Polusu splniť  si novoročné predsavzatie, že popracujete na  svojom imidži, čaká vás príjemné prekvapenie. Za každých 5 eur hodnoty nákupu vo vybraných predajniach s dámskou módou v Poluse získate jednu pečiatku. Nazbierajte 15 pečiatok alebo nakúpte jednorazovo nad 75 eur a dostanete ako darček nákupnú poukážku Polus v hodnote 20 eur, ktorú môžete využiť pri svojich ďalších nákupoch v Poluse. sugarbird-r390_res.jpeg

Pečiatky môžete zbierať v predajniach Desigual, Favab, G-Star Raw, Jasmine, Kara, Lindex, Magenta, Mango, Max Original Leather, Orsay, Promod a Sugarbird až do januára  2016 a vyplnenú kartičku vám na Infopulte vymenia za 20 eurovú poukážku J

Kompletný zoznam predajní zapojených do akcie a presné podmienky nájdete na www.polus.skjasmine-r907_res.jpeglindex-r107_res.jpeg

orsay-r150_res.jpeg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.