Drsná zima vodičov tankujúcich na OMV neprekvapí

Zima, sneh a tuhé mrazy sú zaťažkávacou skúškou najmä pre vodičov dieslov.

Starostlivosť o auto najlepšie preveria drsné podmienky. Zima, sneh a tuhé mrazy sú zaťažkávacou skúškou najmä pre vodičov dieslov.

Problémové štartovanie, dlhá doba zahriatia, vibrácie motora či nadmerný hluk – to všetko sú príznaky, ktoré však starostliví vodiči, dopĺňajúci nádrž na čerpacích staniciach OMV, nepoznajú.

Palivo MaxxMotion Diesel si totiž zachováva výborné jazdné vlastnosti až do teploty mínus 40 stupňov. Výsledky sú zrejmé už po niekoľkých použitiach: prémiová zimná nafta OMV je nielen zárukou vysokého výkonu, ale aj čistí a chráni motor.

„Zimná nafta OMV MaxxMotion Diesel ponúka skvelé vlastnosti až do mínus 40 stupňov*. Vodiči sa na ňu teda môžu vždy spoľahnúť. Mrazy ich neprekvapia, ani tie tuhé trebárs na lyžovačke vo vysokohorskom prostredí,“ hovorí Michal Janda zo spoločnosti OMV Slovensko.

S drsnými podmienkami má svoje skúsenosti aj slovenský rely jazdec Ivan Jakeš. Úspešný pretekár, ktorý si poradil s najnáročnejšími podmienkami na Rely Dakar vie, že v nehostinnom prostredí rozhodujú detaily. „Pri palivách OMV viem, že sa môžem vždy spoľahnúť na maximálny výkon,“ hovorí Jakeš, ktorý s nimi ročne na Slovensku najazdí desaťtisíce kilometrov.

Pri zimnej nafte musí bod filtrovateľnosti za studena podľa európskych noriem dosiahnuť mínus dvadsať stupňov, čo OMV prekonalo dvojnásobne. Vodiči tak počas celej zimy nemusia úzkostlivo sledovať teplomer.

Prémiová nafta od OMV poskytuje ochranu počas celého zimného obdobia, zabezpečuje výborné jazdné vlastnosti, plynulý chod motora a bez starostí je i ranné štartovanie. OMV MaxxMotion Diesel obsahuje najmodernejšiu bio zložku, ktorá vedie k menšiemu zriedeniu motorového oleja. Výsledkom jej používania je nielen ochrana proti korózii v celom palivovom systéme, ale aj neustála údržba motora v čistom stave. To minimalizuje stratu výkonu a predlžuje životnosť motora.

* -40 °C je hodnota CFPP podľa normy EN 590. Výhody a účinky paliva sú ovplyvnené aj samotným vozidlom, správaním vodiča, či technickým stavom motora a sú založené na porovnaní s palivom, ktoré spĺňa miestne minimálne požiadavky normy EN 590.

www.omv.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.