Svůdné parfémy od zpěvačky Beyoncé jsou dostupné každé ženě

Beyoncé je dobře známá americká popová zpěvačka, která si zahrála i v pár filmech s hudební tématikou. Jako ostatní zahraniční celebrity, se i ona později vydala na dráhu parfumérek.

Beyoncé je dobře známá americká popová zpěvačka, která si zahrála i v pár filmech s hudební tématikou. Jako ostatní zahraniční celebrity, se i ona později vydala na dráhu parfumérek, k jejímž úspěchům stačí jen dobré jméno. Od svého prvního parfému tak vydala přibližně dalších sedm, které se nabízejí jako parfémy i toaletní vody tak, aby byl výrobek cenově dostupný každému obyčejnému člověku.

Svou dráhu Beyoncé započala v roce 1990 a jelikož její hlas opravdu za něco stál, brzy se o ní začaly zajímat nejrůznější nahrávací společnosti i americké televize. Nebýt však její ctižádosti a životní píle, nebyl by jí zájem veřejnosti k ničemu. Dnes je tato zpěvačka rovněž matkou a dá se říct, že zpěv odsunula na druhou kolej. Ne však své vůně, které neustále přibývají.

12838-thickboxdefault-r222_res.jpg

Beyonce Rise je už tradiční "vánoční" vůní, kterou nalezne mnoho žen i letos pod stromečkem. Tento parfém charakterizuje okouzlující spojení meruňky, bazalky, bergamotu, jasmínu, frézie, orchideje, vetiveru, pižma a kašmírového dřeva. Rise je těžká, avšak luxusní vůně, která ztělesňuje samu Beyoncé. Jeho úkolem je dodat ženě životní sílu, postavení i sebevědomí, má prohloubit ženskou krásu a dodat životní nadšení. Obecně je Rise určen pro náročné ženy.

2-r395_res.jpg

Beyonce Heat Wild Orchid je zase exotickou vůní, která působí jako droga. Heat Wild Orchid je z kokosového mléka, ostružin, granátového jablka, orchideje, zimolezu, magnólie, jantaru, pižma a dřeva - ingrediencí, které dle složení vybrala zpěvačka jen na základě své oblíbenosti. I tato těžká vůně je určená pro náročné "konzumentky", disponuje afrodiziakální silou, a tak smyslností, na kterou svedete každého muže. Z jemnějších vůní se pak nabízí Beyonce Heat The Mrs. Carter Show World Tour.

3-r628_res.jpg

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.