Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Novinka v Trnave! Konverzačné kurzy angličtiny pre deti

Callanova metóda pre deti „Callan for kids“ je úplnou novinkou vo svete a jazyková škola Language Club v Trnave ju ako prvá na Slovensku prináša na trh.

Callanova metóda pre deti „Callan for kids“  je úplnou novinkou vo svete a jazyková škola  Language Club v Trnave ju ako prvá na Slovensku prináša na trh.

„Callan for kids“  je veľmi efektívny a rýchly spôsob učenia sa angličtiny zameraný na deti vo veku od 7 do 10 rokov.  Od prvej hodiny deti neustále komunikujú v angličtine,  hodiny sú zábavné a simulujú živé anglické prostredie.

Našim hlavným cieľom je naučiť deti sebavedome sa vyjadrovať po anglicky a vybudovať pozitívny vzťah k angličtine. Callan for kids obsahuje štyri úrovne od úplných začiatočníkov po pokročilých.

Počas hodín majú deti neustále príležitosť precvičovať si rozprávanie a počúvanie, nakoľko takmer 90 percent výučby prebieha riadenou komunikáciou.  Deti si postupne budujú slovnú zásobu a učia sa nové gramatické javy potrebné pre dosiahnutie úrovne  A1 podľa Spoločného referenčného rámca pre jazyky.

Keďže Callan for kids je úplnou novinkou na našom trhu, ponúkame deťom možnosť vyskúšať si kurz angličtiny Callanovou metódou úplne zadarmo a potom sa rozhodnúť.

Promo kurzy budú prebiehať v mesiaci január 2016. Bližšie informácie sa dozviete  na tel. čísle 0905 845 394.

Zápis na bezplatné promo kurzy bude prebiehať 7. 1. 2016 od 14.00 do 18.00 hod.

Prajeme krásne sviatky a tešíme sa na Vás všetkých!

kolektív Language Club /www.callan.sk/

untitled-2doc-r277_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

BILLA podáva v kritickom období pomocnú ruku ľuďom z kultúry

Spoločnosť BILLA podáva pomocnú ruku ľuďom pôsobiacim v slovenskej kultúre.

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?