Novinka v Trnave! Konverzačné kurzy angličtiny pre deti

Callanova metóda pre deti „Callan for kids“ je úplnou novinkou vo svete a jazyková škola Language Club v Trnave ju ako prvá na Slovensku prináša na trh.

Callanova metóda pre deti „Callan for kids“  je úplnou novinkou vo svete a jazyková škola  Language Club v Trnave ju ako prvá na Slovensku prináša na trh.

„Callan for kids“  je veľmi efektívny a rýchly spôsob učenia sa angličtiny zameraný na deti vo veku od 7 do 10 rokov.  Od prvej hodiny deti neustále komunikujú v angličtine,  hodiny sú zábavné a simulujú živé anglické prostredie.

Našim hlavným cieľom je naučiť deti sebavedome sa vyjadrovať po anglicky a vybudovať pozitívny vzťah k angličtine. Callan for kids obsahuje štyri úrovne od úplných začiatočníkov po pokročilých.

Počas hodín majú deti neustále príležitosť precvičovať si rozprávanie a počúvanie, nakoľko takmer 90 percent výučby prebieha riadenou komunikáciou.  Deti si postupne budujú slovnú zásobu a učia sa nové gramatické javy potrebné pre dosiahnutie úrovne  A1 podľa Spoločného referenčného rámca pre jazyky.

Keďže Callan for kids je úplnou novinkou na našom trhu, ponúkame deťom možnosť vyskúšať si kurz angličtiny Callanovou metódou úplne zadarmo a potom sa rozhodnúť.

Promo kurzy budú prebiehať v mesiaci január 2016. Bližšie informácie sa dozviete  na tel. čísle 0905 845 394.

Zápis na bezplatné promo kurzy bude prebiehať 7. 1. 2016 od 14.00 do 18.00 hod.

Prajeme krásne sviatky a tešíme sa na Vás všetkých!

kolektív Language Club /www.callan.sk/

untitled-2doc-r277_res.jpg

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.