Dámské vůně Benetton dokáží podtrhnout přirozenou eleganci

Značku Benetton známe spíše jako módní značku, zaměřující se na návrhy oděvních modelů. Zhruba před deseti lety jste tento shop mohli naleznout i v každém větším obchodním centru v naší republice. Benneton Group, založená v roce 1965, se však zaměřuje na mnohem širší spektrum výrobků...

Jsou to dokonce bytové doplňky, brýlové obroučky nebo nezbytná kosmetika, pod kterou můžete zahrnout tělová mléka, deospreje i toaletní vodu, kterou si dnes představíme. Benetton založili čtyři italští bratři, kteří si pravděpodobně jednotlivá odvětví rozdělili, a každý se věnoval návrhům něčeho jiného.

Nezapomeňme i na krámek s názvem United Colors of Benetton, ten v každém velkém městě spojoval centrum módy pro muže, ženy, děti i unisex oděvy. Reklamu Benettonu dělal i světoznámý fotograf Oliver Toscani, který s každým svým snímkem provokuje a nutí člověka přemýšlet. Ne jinak tomu bylo i v rámci zakázky pro Benetton, pro který vznikaly snímky, jako je hřbitov plný křížů s jedinou Davidovou hvězdou uprostřed, jako je elektrické křeslo, černoška kojící bílé dítě apod.

35331-largedefault-r685_res.jpg

Benetton Rosso Woman je dámskou vůní, která vznikla jako oslava ženy a ženskosti. Benetton Rosso je spojením citronu, mučenky, mandarinky, jasmínu, lilie, pivoňky, vanilky, pačuli a styrače. Složení je tedy ryze ženské a ženu samotnou připomíná. Benetton Rosso spadá do kolekce čtyř vůní z roku 2010, rozeznatelných od sebe jednak složením, pak i barvou svého obalu.

218706-r689_res.jpg

Pointou v rámci globálního Benettonu, je samozřejmě myšlenka spojení kultur a jejich tradic, a to v rámci ingrediencí z různých koutů světa. Rosso symbolizuje červenou barvu, Verde zelenou, Bianco bílou, Giallo žlutou. Benetton Blu Man je pak modrou alternativou, ale na rozdíl od předešlých vůní, tentokrát pánskou toaletní vodou.

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.