Nový byt v Arborii sa teraz dá kúpiť lacnejšie až o 9000 eur

Arboria Park uvádza na trh nové byty formou predpredaja a nový byt v Arborii sa teraz dá kúpiť lacnejšie až o 9 000 eur.

Čo znamená, keď je byt v predpredaji?

V Arboria Parku majú klienti vždy v predpredaji možnosť získať najvýhodnejšie ceny. Kúpiť byt pred jeho dokončením znamená pre klienta veľkú úsporu. Klient tak môže ušetriť 5 až 8 % z celkovej ceny bytu a získať  výborné podmienky pre  hypotéku, nízky úrok a bankové financovanie až do výšky 100 % kúpnej ceny bytu.

Kúpiť byt v novostavbe sa  naozaj oplatí. Vďaka moderným technológiám v Arboria Parku od začiatku dosahujeme nízke náklady na bývanie. Oproti staršiemu bytu dokážu obyvatelia 3-izbového bytu v Arborii ročne ušetriť na energiách viac ako 1000 eur. Kúpou nového bytu v Arboria Parku, aj napriek vyššej obstarávacej cene v konečnom dôsledku ušetríte.

Prečo je výhodné kúpiť si byt ešte pred kolaudáciou?

S kúpou bytu v predpredaji nevznikajú žiadne ďalšie náklady. Navyše, v spolupráci s VÚB bankou teraz klientom ponúkame 0 % hypotéku – až do kolaudácie vášho nového bytu neplatíte žiadne úroky.

Čo vás priviedlo k takémuto kroku?

Našim cieľom je poskytovať klientom všetky služby na jednom mieste. Klient, ktorý má záujem o kúpu bytu v Arboria Parku sa stáva našim obchodným partnerom, ktorému poskytujeme komplexný balík služieb od hypotekárneho a právneho poradenstva až po systém výhod a benefitov.

0% hypotéka má za cieľ obmedziť finančné náklady klienta počas obdobia výstavby bytu, aby náklady v čase, keď klient ešte nebýva, boli čo najnižšie.

Kúpa bytu v predpredaji však prináša aj ďalšiu výhodu. Tou je, že v predpredaji si klienti môžu vybrať z ponuky bytového vybavenia.

Môžem si dopredu vyberať produkty v rámci bytového štandardu?

V Arboria Parku si môžete prispôsobiť bývanie vlastným predstavám. Počas výstavby dlho pripravujeme ponuku bytových štandardov s tímom architektov. Snažíme sa, aby klienti mali na výber z dostatočného množstva dizajnov a dekórov parkiet a dverí. Vždy zohladňujeme aktuálne svetové trendy  a preto  ponúkame našim klientom iba najnovšie kolekcie od renomovaných výrobcov. Po dohode je dokonca možné urobiť aj drobné zmeny dispozícií alebo zariadenia bytu. Možností je veľa a vyberáte si iba z nadštandardne kvalitných produktov.

Výhodou predpredaja je tiež široká ponuka bytov. Čím skôr prejavíte záujem o byt, tým lepšie poschodie si môžete vybrať alebo orientáciu bytu, ktorá vám vyhovuje. Je len na vás, či uprednostníte výhľad na park alebo kostolné veže v centre mesta.

Kde a ako si môžem kúpiť byt v predpredaji?

Najlepšie je kontaktovať nás na predajnom mieste telefonicky 0903 656 650. Prípadne napíšte na arboria@arboria.sk.

Okrem toho sme k predpredaju pripravili aj atraktívnu súťaž o vybavenie bytu z IKEA v hodnote až 1 500 eur. Stačí navštíviť náš nový showroom v City Arene. Okrem toho, že sa zapojíte do súťaže, môžete si vyskúšať aj unikátnu 3D prehliadku bytu v Arboria Parku.

Tento mesiac sme tiež spustili novú webstránku www.arboria.sk a pripravili úplne nový vzorový byt. Príďte sa pozrieť naživo, radi vám ho predstavíme osobne.

arboriahl-r583_res.jpg

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.