Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Spravodajstvo na slovenskom internete aj naďalej vedie Sme.sk

Najnavštevovanejším webom v kategórii Spravodajstvo na slovenskom internete je aj naďalej server Sme.sk.

Najnavštevovanejším webom v kategórii Spravodajstvo na slovenskom internete je aj naďalej server Sme.sk, keď podľa AIMmonitor-u za posledných dvanásť mesiacov (december 2014 až november 2015) dosiahli jeho spravodajské sekcie priemerný mesačný počet reálnych užívateľov (RU) 1 854 250. Sme.sk tak má naďalej suverénne najčítanejšie správy na Slovensku.

V poradí druhý server aktuality.sk oslovil svojím spravodajstvom v priemere mesačne 1 367 280 RU, čo je oproti Sme.sk o takmer 487 tisíc RU menej. Tretia priečka s počtom 1 200 563 RU patrí spravodajstvu servera pluska.sk, pred správami cas.sk (1,15 mil RU) a spravodajstvom webnoviny.sk (0,87 mil RU).

kliknite pre zväčšenie grafu

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.