Spravodajstvo na slovenskom internete aj naďalej vedie Sme.sk

Najnavštevovanejším webom v kategórii Spravodajstvo na slovenskom internete je aj naďalej server Sme.sk.

Najnavštevovanejším webom v kategórii Spravodajstvo na slovenskom internete je aj naďalej server Sme.sk, keď podľa AIMmonitor-u za posledných dvanásť mesiacov (december 2014 až november 2015) dosiahli jeho spravodajské sekcie priemerný mesačný počet reálnych užívateľov (RU) 1 854 250. Sme.sk tak má naďalej suverénne najčítanejšie správy na Slovensku.

V poradí druhý server aktuality.sk oslovil svojím spravodajstvom v priemere mesačne 1 367 280 RU, čo je oproti Sme.sk o takmer 487 tisíc RU menej. Tretia priečka s počtom 1 200 563 RU patrí spravodajstvu servera pluska.sk, pred správami cas.sk (1,15 mil RU) a spravodajstvom webnoviny.sk (0,87 mil RU).

kliknite pre zväčšenie grafu

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.