Francouzské parfémy Balmain vám prozradí, jak voní bohyně

Pierre Balmain je francouzským módním návrhářem, který svou kariéru započal již v roce 1945. Byl to zpočátku krejčovský salon, který otevřel jako své první podnikání. Jméno dostal po něm a již brzy se široko daleko doslechlo, jak rafinované provedení na svých textilních produktech prezentuje.

Proslavil jej styl střihu, vystupující pod názvem "Jolie Madame", přičemž důraz kladl vždy na jednoduchost a eleganci. U šatstva však dlouho nezůstal a dnes si pod Balmainovým jménem koupíte i parfémy, které neztrácí na šarmu a ni luxusu, přesně tak, jako návrhářova oděvní tvorba.

25168-thickboxdefault-r324_res.jpg

Balmain Extatic, tak jako další vůně z této řady, se pyšní třpytem již na krabici. Tuto růžově průzračnou toaletní vodu zakoupíte již za necelou pětistovku a to ve složení ingrediencí osmanthuse, růže, hrušky, jasmínu, kosatce, orchideje, kůže, kašmírového a santalového dřeva a amyrisu. Parfém má být ztělesněním ženské přitažlivosti a sebevědomého charakteru dané uživatelky.

2-r952_res.jpg

Parfémovaná voda Balmain Extatic, naprosto shodně balená avšak se zlatým balením, je stejného složení, ale delší výdrže. Konkrétně tato vůně byla uvedena na trh v roce 2014.

3-r513_res.jpg

Za zmínku stojí i dámský Pierre Balmain Ambre Gris, další parfémovaná voda francouzského původu. Obsahuje skořici, benzoin, pepř, myrthu, tuberózu, slaměnku, guajakové dřevo, pižmo, benzoin a ambru, tento těžší skvost potěší zejména náročné ženy, které chtějí potrhnout svůj šarm. Cena je velmi sympatická, což je na francouzskou výrobu pořád zanedbatelná částka včetně nápaditého obalu se zdobným uzávěrem parfému. Díky této charakteristice se tato vůně stane vaším věrným společníkem a ozdobou vašeho toaletního stolku. Využijete ji do práce i na schůzku.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.