Parfémy popové legendy Britney Spears hýří originalitou

Popová diva Britney Spears vystupuje se svými doslova dětinskými parfémy, jejichž obalům nesmí chybět razící růžová, modrá i fialová. Díky tomu se stanou středem zájmu zejména mladých slečen.

Popová diva Britney Spears vystupuje se svými doslova dětinskými parfémy, jejichž obalům nesmí chybět razící růžová, modrá i fialová. Díky tomu se stanou středem zájmu zejména mladých slečen, které rovněž uvítají Britneyin vkus, co se týče "umíchání" použitých ingrediencí, jako jsou přesládlé jahody, meloun nebo dokonce i lízátko.

Britney Spears, ač už nevystupuje jako popová zpěvačka, kterou se proslavila, je stále velmi známou personou, a to i u nové generace. Její pokusy o navrácení se zpět v podobě nových videoklipů a spoluprací s černošskými rapery se jí sice 2x nevyvedl, pořád ale ještě může prodávat své jméno. Vydat se, na již prošláplou cestu návrhářů, tak musela i ona, výsledkem toho jsou vůně, jako Britney Spears Fantasy, Curious, Believe, Fantasy Midnight, Island fantasy, Circus Fantasy atd. Všechny poznáte od konkurenčních značek právě tvarem, kterým je vždy koule, která evokuje baňku.

6739-largedefault-r135_res.jpg

Avšak Britney má i jednu řadu vůní klasického vzhledu, jmenuje se (Cosmic) Radiance. Jedna z těchto toaletních vod v přezdobeném balení obsahuje složení mandarinky, liči, hrušky, jasmínu, gardénie, tuberózy, pivoňky, pižma, jantaru, santalového dřeva a vanilky. Na trh byla uvedena již v roce 2011, ale stále se drží v prodeji. Je to již desátý parfém Britney Spears.

17002-thickboxdefault-r768_res.jpg

Kulatý Island Fantasy v zeleném balení je sladkou exotickou vůní z mandarinky, citrusu, vodního melounu, červených bobulí, frézie, fialky, jasmínu, pižma a cukru. Tato sladká kompozice dělá z vůně zároveň těžkou prezentaci uživatelky, která však nemusí vonět každému v okolí. Podobně těžké slaďoučké vůně jsou i Circus Fantasy nebo Hidden Fantasy, kde nechybí zase meloun, sladké tóny, těžká vanilka, různé druhy dřeva, a jahody s pomeranči.

1677-thickboxdefault-r690_res.jpg

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?