Okouzlující parfémy Balenciaga jsou určeny náročným ženám

Netypický hyacint, fíkový list, petitgrain, kardamom, růžový pepř, růže, grapefruit, pačule, vetiver, cedr, jantar a dřevité tóny se skrývají ve vůni, vystupující pod názvem Balenciaga Rosabotanica. Tato parfémovaná voda se skrývá v nádherném skleněném flakónku, který oplývá nápadem, a který je ztělesněním samotného názvu parfému...

Ten je určen zejména pro vysoce náročné ženy, kterým nestačí každá průměrná vůně. V Balenciaga Rosabotanica se snoubí šumivá kompozice, protnutá výraznými květinovými tóny, které jsou uvedeny výše. Veškeré bylinné ingredience pak podtrhnou samotné jádro parfému.

r-r137_res.jpg

Balenciaga je společností, kterou v roce 1937, tehdy ještě jako módní dům, založil španělský návrhář. Ten až v roce 1968 ukončil veškerý styk s textilním, aby se začal věnovat vyloženě parfémovaným vůním. Tak vznikla i vonná řada Balenciaga, která dělala reklamu svému otci. S prvním a nebývalým úspěchem této řady, která byla po letech textilní tvorby neuvěřitelným šokem pro společnost, dostala Balenciaga vyložený štempl počínající firmičky na parfémované produkty.

wpid-447ca86e4b1111e39fcf12ec3b121d3d8-r959_res.jpgDíky tomu měla společnost v čele se svým zakladatelem chuť tvořit dál a vyrobit ten nejluxusnější parfém, jaký je v jejich silách možný. Dnes celkově nejlepší možný dojem vytváří tedy květinovo kořeněná Rosabotanica, která dala parfumérům opravdu zabrat, protože sladit výrazné květiny s výraznějším kořením, je alchymie sama a vždy se to nemusí povést tak, aby přišel kýžený efekt ze strany uživatelek.

Díky dostupnosti 100 ml flakónku tohoto parfému se tak můžete na dlouhé měsíce těšit z výrazné parfemace, která vám vydrží po celý den, ocení ji tak zejména vysoce aktivní ženy, pohybující se celý den v práci. Tím však není řečeno, že by vůně byla nějak agresivně protivná.

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.