Okouzlující parfémy Balenciaga jsou určeny náročným ženám

Netypický hyacint, fíkový list, petitgrain, kardamom, růžový pepř, růže, grapefruit, pačule, vetiver, cedr, jantar a dřevité tóny se skrývají ve vůni, vystupující pod názvem Balenciaga Rosabotanica. Tato parfémovaná voda se skrývá v nádherném skleněném flakónku, který oplývá nápadem, a který je ztělesněním samotného názvu parfému...

Ten je určen zejména pro vysoce náročné ženy, kterým nestačí každá průměrná vůně. V Balenciaga Rosabotanica se snoubí šumivá kompozice, protnutá výraznými květinovými tóny, které jsou uvedeny výše. Veškeré bylinné ingredience pak podtrhnou samotné jádro parfému.

r-r137_res.jpg

Balenciaga je společností, kterou v roce 1937, tehdy ještě jako módní dům, založil španělský návrhář. Ten až v roce 1968 ukončil veškerý styk s textilním, aby se začal věnovat vyloženě parfémovaným vůním. Tak vznikla i vonná řada Balenciaga, která dělala reklamu svému otci. S prvním a nebývalým úspěchem této řady, která byla po letech textilní tvorby neuvěřitelným šokem pro společnost, dostala Balenciaga vyložený štempl počínající firmičky na parfémované produkty.

wpid-447ca86e4b1111e39fcf12ec3b121d3d8-r959_res.jpgDíky tomu měla společnost v čele se svým zakladatelem chuť tvořit dál a vyrobit ten nejluxusnější parfém, jaký je v jejich silách možný. Dnes celkově nejlepší možný dojem vytváří tedy květinovo kořeněná Rosabotanica, která dala parfumérům opravdu zabrat, protože sladit výrazné květiny s výraznějším kořením, je alchymie sama a vždy se to nemusí povést tak, aby přišel kýžený efekt ze strany uživatelek.

Díky dostupnosti 100 ml flakónku tohoto parfému se tak můžete na dlouhé měsíce těšit z výrazné parfemace, která vám vydrží po celý den, ocení ji tak zejména vysoce aktivní ženy, pohybující se celý den v práci. Tím však není řečeno, že by vůně byla nějak agresivně protivná.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?