Piatok, 6. december, 2019 | Meniny má Mikuláš

Půvabné parfémy Benetton s nádechem italské elegance

Parfémy Benetton prezentují Itálii a nejen tu. Značku ale spíše známe pod textilními výrobky, které si u ní můžeme koupit. United colors of Benetton je charakteristický módní krám, rozdělující ženské, mužské a unisex oblečení (woman, man, unisex), které je dostupné za sympatické ceny. Jen oblečení však nestačí...

... a tak, jak je tomu u mnoha textilních firem, si i Benetton vyžádal doplňky k oblečení, pod kterými nevystupují pouze tašky a kabelky, obuv, brýle či brýlové obroučky pro dioptrická skla. Ale i parfémované vůně jsou nutností k celkovému outfitu. Dnes tak tuto značku, kterou založili tři italští bratři, nosí například americký prezident Barrack Obama. Velikou reklamou Benettonu je právě to, že své produkty netestuje na zvířatech a čerpá tak z co nejvíce možného přírodního, podobně jako je tomu například u švédské kosmetické společnosti Oriflame.

1-r487_res.jpg

Právě tohle společnost ctí a zároveň povyšuje nad všechny ostatní výrobce kosmetiky a parfémů, kteří zapírají testování na zvířatech, jako tomu bylo například v kauze Avonu. Benetton Stimulating je jemnějším tělovým sprejem, který užijete zejména v letních měsících. Spadá do řady vůní Benettonu, které nabízí vícero ingrediencí v různém barevném provedení. Zmínit lze například Benetton Warming Mango, které, stejně jako ostatní tělové vůně z této řady, nezanechává mastný film.

2-r746_res.jpg

Podobná je i barevně oddělená kolekce čtyř vůní, z níž si zmíníme Benetton Rosso. Tato sbírka pochází z roku 2010 a jejím úkolem je prezentovat komunikaci mezi různými kulturami, která, jak víme, je mnohdy náročná a ostrá, co se týče diskriminování barvy pleti.

3-r760_res.jpg

Červená Benetton Rosso v sobě skrývá mandarinku a mučenku, jasmín, lilii a pivoňku, či dokonce styrač, pačuli a sladkou vanilku. Tato kompozice je překvapivě velmi osvěžující.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.