Utorok, 23. apríl , 2019

Hledáte luxusní toaletní vodu? Okuste značku Bijan

Nápadně balené toaletní vody od společnosti Bijan, se stanou osobitým dárkem ženě i muži. K těm současným z kolekcí parfémů od Bijan pro ženy a muže patří řada VIP či Nude.

Nápadně balené toaletní vody od společnosti Bijan, se stanou osobitým dárkem ženě i muži. K těm současným z kolekcí parfémů od Bijan pro ženy a muže patří řada VIP či Nude for Woman a Men. Nude je na světě již devátým rokem a svou skladbou vábí stále více a více nových uživatelů...

6806-largedefault-r483_res.jpgBijan Nude Woman je jako dámská toaletní voda složená složena ze svěžích citrusových tónů, které oceníte zejména v horoucích letních měsících. Po aplikaci tohoto rozprašovače se za vámi ponese letmý závan svěžesti, evokující životadárný mořský vzdoušek, který poslouží jako kyslíková bomba. Tato smyslná vůně Bijan Nude je citrusovým jiskřením, pohlazeným bylinkami, gardénií, vzácnými dřevinami, jantarem a pižmem. Hodí se na sport i do kanceláře, na dovolenou i na běžný stresující den socializovaného člověka.

6445-largedefault-r447_res.jpgBijan VIP Men je balen ve shodně typické láhvičce s průzorem, má však agresivnější žlutou barvu, která může napáchat škodu na límečku košile. Tato vůně byla poprvé mužům představena v roce 2008 a to s podobnou řadou pro ženy. Díky kombinaci dvojice toaletních vod a parfémů pro páry, se stal Bijan VIP skvělým nápadem pro dárek v domácnosti a to nejen na Vánoce. Složení Bijan VIP Men tají šalvej, červené koření, pelargónii, santal, guajakové dřevo, pižmo a virginský cedr. Díky této kombinace tak jde o velmi aromatický parfém, jaký by měl být pánským parfémům vždy typický, aby dokázal zastřít vlastní pižmo muže.

3-r789_res.jpg

Ženská verze z této kolekce VIP kombinuje sladké s osvěžujícím, čímž perfektně doplní pánskou verzi, zejména pokud jdete spolu někam do společnosti právě s těmito odéry. Bijan VIP Woman je skladbou mandarinky, švestky, černého rybízu, jasmínu, květu Tiaré, pižma, ambry a vanilky. Přišla na veřejnost právě spolu s VIP Men v roce 2008.

Dokonalá záhrada? Nezabudnite na prísun vody.

Ako na zavlažovanie a prísun vlahy pre vaše rastlinky?

Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou

Klimatizácie sa v poslednej dobe stali bežnou súčasťou slovenských domácností.

Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto

Automobilová udalosť roka láka na viaceré NAJ. Organizátori sľubujú, že bude silnejší a štýlovejší než kedykoľvek predtým.

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.