Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Vinárstvo s titulom Cru Exceptionnel v Parcafe

Vo štvrtok 21.1.2016 sa od 19.00 hod. v bratislavskej reštaurácii Parcafe uskutoční galadinner a degustácia vín Château Haut-Bailly.

Vo štvrtok 21.1.2016 sa od 19.00 hod. v bratislavskej reštaurácii Parcafe uskutoční  galadinner a degustácia vín Château Haut-Bailly.

pcchateauhautbaillypozvanka490x1447-r513_res.jpgChâteau Haut-Bailly z apelácie Pessac-Leógnan patrí k najrešpektovanejším vinárstvam v Bordeaux, ktoré bolo na začiatku 20. storočia v neoficiálnom hodnotení zaradené medzi osem výnimočných Châteaux a získalo titul Cru Exceptionnel. Významný vínny kritik Robert Parker dokonca v roku 2009 zaradil vinárstvo do svojho vlastného výberu MAGICAL 20.

Spoločnosť Provino pozvala na túto príležitosť dve výnimočné dámy, ktoré vás budú večerom sprevádzať – Véronique Sanders, prezidentka Château Haut-Bailly a Gerda Beziade, obchodná riaditeľka firmy Duclot, najvýznamnejšieho négocianta s klasifikovanými vínami v oblasti Bordeaux.

Okrem výnimočných červených vín si počas večera vychutnáte aj skvelé menu, ktoré pripravil Executive Chef  Daniel Hrivňák.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line