Štvrtok, 25. apríl , 2019

Vinárstvo s titulom Cru Exceptionnel v Parcafe

Vo štvrtok 21.1.2016 sa od 19.00 hod. v bratislavskej reštaurácii Parcafe uskutoční galadinner a degustácia vín Château Haut-Bailly.

Vo štvrtok 21.1.2016 sa od 19.00 hod. v bratislavskej reštaurácii Parcafe uskutoční  galadinner a degustácia vín Château Haut-Bailly.

pcchateauhautbaillypozvanka490x1447-r513_res.jpgChâteau Haut-Bailly z apelácie Pessac-Leógnan patrí k najrešpektovanejším vinárstvam v Bordeaux, ktoré bolo na začiatku 20. storočia v neoficiálnom hodnotení zaradené medzi osem výnimočných Châteaux a získalo titul Cru Exceptionnel. Významný vínny kritik Robert Parker dokonca v roku 2009 zaradil vinárstvo do svojho vlastného výberu MAGICAL 20.

Spoločnosť Provino pozvala na túto príležitosť dve výnimočné dámy, ktoré vás budú večerom sprevádzať – Véronique Sanders, prezidentka Château Haut-Bailly a Gerda Beziade, obchodná riaditeľka firmy Duclot, najvýznamnejšieho négocianta s klasifikovanými vínami v oblasti Bordeaux.

Okrem výnimočných červených vín si počas večera vychutnáte aj skvelé menu, ktoré pripravil Executive Chef  Daniel Hrivňák.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.