Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Vinárstvo s titulom Cru Exceptionnel v Parcafe

Vo štvrtok 21.1.2016 sa od 19.00 hod. v bratislavskej reštaurácii Parcafe uskutoční galadinner a degustácia vín Château Haut-Bailly.

Vo štvrtok 21.1.2016 sa od 19.00 hod. v bratislavskej reštaurácii Parcafe uskutoční  galadinner a degustácia vín Château Haut-Bailly.

pcchateauhautbaillypozvanka490x1447-r513_res.jpgChâteau Haut-Bailly z apelácie Pessac-Leógnan patrí k najrešpektovanejším vinárstvam v Bordeaux, ktoré bolo na začiatku 20. storočia v neoficiálnom hodnotení zaradené medzi osem výnimočných Châteaux a získalo titul Cru Exceptionnel. Významný vínny kritik Robert Parker dokonca v roku 2009 zaradil vinárstvo do svojho vlastného výberu MAGICAL 20.

Spoločnosť Provino pozvala na túto príležitosť dve výnimočné dámy, ktoré vás budú večerom sprevádzať – Véronique Sanders, prezidentka Château Haut-Bailly a Gerda Beziade, obchodná riaditeľka firmy Duclot, najvýznamnejšieho négocianta s klasifikovanými vínami v oblasti Bordeaux.

Okrem výnimočných červených vín si počas večera vychutnáte aj skvelé menu, ktoré pripravil Executive Chef  Daniel Hrivňák.

CUPRA si podmanila parížske nebo

Prvá závodná trať postavená na streche v hlavnom meste Francúzska bola scénou pre novú výzvu značky CUPRA.

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.