Vyhrajte kartón vína s vinárstvom roka 2015

Súťažte alebo nakúpte vína s 10%-nou zľavou.

vyhrajte kartón vína s vinárstvom roka 2015

Časopis Vinotéka a Zväz vinohradníkov a vinárov Slovenska vyhlásili koncom decembra nového nositeľa titulu Vinárstvo roka. Stalo sa ním vinárstvo Golguz z Hlohovca, ktorého vína sú v ponuke eshopu vino.sme.sk, a ktoré je štvrtým vinárstvom, ktoré si prevzalo toto cenné ocenenie. Cena hlavne hovorí o kvalitatívnom posune vinárstva.

vyhrajte kartón vína s vinárstvom roka 2015

Vinárstvo Golguz vlastní jedny z najlepších polôh na Slovensku. Zaujímavosťou je že sú zaradené do Malokarpatskej oblasti, ale vinice neležia na svahoch Malých Karpát, ale na juhozápadných svahoch Považského Inovca. Vinice pravdepodobne zakladali cisterciáni v 12 storočí. Čo svedčí o mimoriadnej kvalite pôdy. Pôda obsahuje úlomky vápenca ako aj žulové podložie. Je pomerne výhrevná s dobrým prúdením vzduchu.vyhrajte kartón vína s vinárstvom roka 2015

Vinohrady Golguzu patria medzi najlepšie aj z pohľadu slnečného svitu, ktorý patrí v lokalite Hlohovca a Piešťan k najlepším. Možno preto majú červené vína dostatočnú štruktúru a potenciál pre vyzrievanie.  Golguz produkuje moderné vína z vlastným štýlom, (okrem toho vyrába aj ľadové vína – ich prvé je Rulandské Biele 2008) ktoré budú v budúcnosti žiadané. Ak sa k tomu postupne pridá dôraz na terroir, máme sa na čo tešiť.  Pri príležitosti získania titulu Vinárstvo roka 2015 pre Golguz máme pre vás malú súťaž. Stačí správne odpovedať na otázky vo formulári a môžete od nás vyhrať kartón vína z tohto vinárstva. Šťastného výhercu budeme žrebovať 31.1. zo všetkých správnych odpovedí.  Okrem možnosti vyhrať vína z vinárstva Golguz, môžete do konca januára nakúpiť vína z vinárstva s 10% zľavou. Akcia platí do 30.1. alebo do vypredania zásob. Link na súťažný formulár.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.