Parfémy Bruno Banani dokáží svést každého

Bruno Banani nabízí opravdovou originalitu a to především rozložením obsahu každého parfému nebo toaletní vody, kterou udává k prodeji. Každá vůně od této parfumérské společnosti se totiž ukrývá ve zkosené láhvičce. Díky tomu se z jinak obyčejného kosmetického, užitného prostředku, stává naprosto originální dekorace koupelny nebo vašeho toaletního stolku...

dangerous-woman-bruno-banani-4-580x217-r415_res.jpg

Aby toho nebylo málo, to co se v láhvičce od Bruno Banani skrývá, je špetkou extravagance okořeněná vonná voda, která vám dodá nádech na celý den. Účelem je provokovat a co dělá z Bruno Banani vůni, která se nehodí pro každého, je samotný slogan, v jehož šlépějích se značka nese, a to: "Bruno Banani není pro každého!".

1-r526_res.jpg

Spolu s dráždivými reklamami, plnými sexu, opačného pohlaví na vodítku, či alespoň francouzského líbání, se jasně řadí tyto německé vůně do rukou zejména promiskuitních osob. Nejsou to však pouze dráždivé parfémy, ale i další doplňky, které umí svádět.

Ať už to jsou šperky, brýle, hodinky, dokonce i boty a kabelky. Značka se vždy snaží popohnat zdrženlivé a podpořit sebevědomé. "Dravost a energie" by mělo stát alespoň ve varování na zadní straně každého výrobku. A jak to všechno vlastně vzniklo? Psal se rok 1993, což není až tak dávno. A pustil se do toho samotný Wolfgang Jasser, kterého si možná ještě budete pamatovat především jako bývalého šéfa textilky Tricotex, která stála ve východním Německu.

2-r994_res.jpg

Bruno Banani původně vznikl jako naprosto malá firmička o nějakých třiceti zaměstnancích. První zboží, kterým dali o sobě vědět, byla kolekce luxusního spodního prádla, která společnost zároveň okamžitě proslavila. Netradiční metodou propagace totiž bylo testování samotných výrobků v akci - na orbitální stanici pod hladinou moře, během expedice v Africe apod. Již benevolentnější rok 2007 pak umožnil Bruno Banani nápadu, kdy propagace nové kolekce spočívala v kontrolování spodního prádla kolemjdoucích. Rovněž přibližně ve stejné době začal Bruno Banani vypouštět do světa právě výše prezentované dráždivé reklamy, možná proto, že si značka dobře uvědomuje, jak skvěle se sex prodává.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?

Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?

Obľúbené mestá spája povestný francúzsky šarm, no aj tak sú úplne odlišné.

Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie

Prílohu s overenými receptami nájdete vloženú v denníku SME v piatok 13. júla.

Salón architektov A0 – Coneco 2018

– dve výstavy a ocenenie Zlatý Leonard za nápad a kreativitu celého výstavného priestoru pre Stavebnú fakultu STU v Bratislave.