Hledáte mladé a svěží parfémy? Vyzkoušejte C-THRU

C-THRU, oblíbená, cenově dostupná vonná kosmetika neustále inovuje obaly svých vůní, které potěší zejména náctileté. Ostatně i použité ingredience hrají do nosu spíše mladším ročníkům.

C-THRU, oblíbená, cenově dostupná vonná kosmetika neustále inovuje obaly svých vůní, které potěší zejména náctileté. Ostatně i ingredience, použité v jednotlivých parfémech nebo toaletních vodách, hrají do nosu spíše mladším ročníkům. Velmi oblíbené jsou totiž kombinace sladkého až přeslazeného ovoce, které vytváří přeslazenou kombinaci, která nemusí vonět každému...

16470-thickboxdefault-r120_res.jpgC-THRU Blooming Sense ukrývá hrušku, lesní jahody, ananas, květ pomerančovníku, vanilku a santalové dřevo. Je tak živoucím důkazem přirozeného výběru vonných esencí. C-THRU Blooming Sense má být maskotem mladých žen, které žijí aktivním životem.

36364-largedefault-r268_res.jpgPodobnou intenzitu vůně má i toaletní voda C-THRU Coral Dream (pepř, jalovcové bobule, pelyněk, fialka, růže, santalové dřevo, jantar, dřevité tóny, vanilka). Coral Dream byl představen v roce 2013 a jeho úkolem má být vyzařování ženskosti a krásy.

Společnost C-THRU také vytváří dárkové kosmetické balíčky o kombinaci toaletních vod s deodorantem nebo sprchovým gelem. Tak je tomu i v případě fialové kolekce C-Thru Black beauty - toaletní voda 30 ml + deodorant 150 ml (citron, koření, orchidej, vanilka, santalové dřevo, pačule, ambra), v případě růžového C-THRU Lovely Garden nebo v případě C-Thru Coral Dream - toaletní vody 30 ml + deodorantu ve spreji 150 ml (ambra, vanilka, tóny dřevin, santalové dřevo, fialka, růže, koření, jalovec).

3-r628_res.jpg

Konkrétně právě Coral Dream je vyběhnutím z běžného stereotypu sladkých vůní od C-Thru, kombinuje totiž spíše kořeněné esence, a je tak především těžkou vůní, a to i v provedení deodorantu či sprchového gelu. Vhodné použití C-Thru vůní je sport, letní dovolená či prázdniny. Nezapomeňte také na rande nebo rodinnou schůzku, vůni však aplikujte vždy střídmě, aby jste toho později nelitovali. C-Thru totiž vydrží opravdu dlouho.

5-r702_res.jpg

Nové komorné bývanie v Karlovke? Karlove

Nový obytný dom Karlove na Hudecovej ulici ponúkne unikátne bývanie v stabilizovanej časti Karlovej Vsi.

Spoznáte týchto 11 filmov, v ktorých sa objavil McDonald’s?

Niektoré su notoricky známe a niektoré vám dajú zabrať.

Nepýtajte od lekára antibiotiká pri chrípke či nádche

Takmer milión balení antibiotík "pojedli" vlani Slováci pri ochoreniach, na ktoré tieto lieky nezaberajú.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Alojza Kračinovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 4. vydanie.