Štvrtok, 25. apríl , 2019

Hledáte mladé a svěží parfémy? Vyzkoušejte C-THRU

C-THRU, oblíbená, cenově dostupná vonná kosmetika neustále inovuje obaly svých vůní, které potěší zejména náctileté. Ostatně i použité ingredience hrají do nosu spíše mladším ročníkům.

C-THRU, oblíbená, cenově dostupná vonná kosmetika neustále inovuje obaly svých vůní, které potěší zejména náctileté. Ostatně i ingredience, použité v jednotlivých parfémech nebo toaletních vodách, hrají do nosu spíše mladším ročníkům. Velmi oblíbené jsou totiž kombinace sladkého až přeslazeného ovoce, které vytváří přeslazenou kombinaci, která nemusí vonět každému...

16470-thickboxdefault-r120_res.jpgC-THRU Blooming Sense ukrývá hrušku, lesní jahody, ananas, květ pomerančovníku, vanilku a santalové dřevo. Je tak živoucím důkazem přirozeného výběru vonných esencí. C-THRU Blooming Sense má být maskotem mladých žen, které žijí aktivním životem.

36364-largedefault-r268_res.jpgPodobnou intenzitu vůně má i toaletní voda C-THRU Coral Dream (pepř, jalovcové bobule, pelyněk, fialka, růže, santalové dřevo, jantar, dřevité tóny, vanilka). Coral Dream byl představen v roce 2013 a jeho úkolem má být vyzařování ženskosti a krásy.

Společnost C-THRU také vytváří dárkové kosmetické balíčky o kombinaci toaletních vod s deodorantem nebo sprchovým gelem. Tak je tomu i v případě fialové kolekce C-Thru Black beauty - toaletní voda 30 ml + deodorant 150 ml (citron, koření, orchidej, vanilka, santalové dřevo, pačule, ambra), v případě růžového C-THRU Lovely Garden nebo v případě C-Thru Coral Dream - toaletní vody 30 ml + deodorantu ve spreji 150 ml (ambra, vanilka, tóny dřevin, santalové dřevo, fialka, růže, koření, jalovec).

3-r628_res.jpg

Konkrétně právě Coral Dream je vyběhnutím z běžného stereotypu sladkých vůní od C-Thru, kombinuje totiž spíše kořeněné esence, a je tak především těžkou vůní, a to i v provedení deodorantu či sprchového gelu. Vhodné použití C-Thru vůní je sport, letní dovolená či prázdniny. Nezapomeňte také na rande nebo rodinnou schůzku, vůni však aplikujte vždy střídmě, aby jste toho později nelitovali. C-Thru totiž vydrží opravdu dlouho.

5-r702_res.jpg

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.