Hledáte mladé a svěží parfémy? Vyzkoušejte C-THRU

C-THRU, oblíbená, cenově dostupná vonná kosmetika neustále inovuje obaly svých vůní, které potěší zejména náctileté. Ostatně i použité ingredience hrají do nosu spíše mladším ročníkům.

C-THRU, oblíbená, cenově dostupná vonná kosmetika neustále inovuje obaly svých vůní, které potěší zejména náctileté. Ostatně i ingredience, použité v jednotlivých parfémech nebo toaletních vodách, hrají do nosu spíše mladším ročníkům. Velmi oblíbené jsou totiž kombinace sladkého až přeslazeného ovoce, které vytváří přeslazenou kombinaci, která nemusí vonět každému...

16470-thickboxdefault-r120_res.jpgC-THRU Blooming Sense ukrývá hrušku, lesní jahody, ananas, květ pomerančovníku, vanilku a santalové dřevo. Je tak živoucím důkazem přirozeného výběru vonných esencí. C-THRU Blooming Sense má být maskotem mladých žen, které žijí aktivním životem.

36364-largedefault-r268_res.jpgPodobnou intenzitu vůně má i toaletní voda C-THRU Coral Dream (pepř, jalovcové bobule, pelyněk, fialka, růže, santalové dřevo, jantar, dřevité tóny, vanilka). Coral Dream byl představen v roce 2013 a jeho úkolem má být vyzařování ženskosti a krásy.

Společnost C-THRU také vytváří dárkové kosmetické balíčky o kombinaci toaletních vod s deodorantem nebo sprchovým gelem. Tak je tomu i v případě fialové kolekce C-Thru Black beauty - toaletní voda 30 ml + deodorant 150 ml (citron, koření, orchidej, vanilka, santalové dřevo, pačule, ambra), v případě růžového C-THRU Lovely Garden nebo v případě C-Thru Coral Dream - toaletní vody 30 ml + deodorantu ve spreji 150 ml (ambra, vanilka, tóny dřevin, santalové dřevo, fialka, růže, koření, jalovec).

3-r628_res.jpg

Konkrétně právě Coral Dream je vyběhnutím z běžného stereotypu sladkých vůní od C-Thru, kombinuje totiž spíše kořeněné esence, a je tak především těžkou vůní, a to i v provedení deodorantu či sprchového gelu. Vhodné použití C-Thru vůní je sport, letní dovolená či prázdniny. Nezapomeňte také na rande nebo rodinnou schůzku, vůni však aplikujte vždy střídmě, aby jste toho později nelitovali. C-Thru totiž vydrží opravdu dlouho.

5-r702_res.jpg

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?

Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?

Obľúbené mestá spája povestný francúzsky šarm, no aj tak sú úplne odlišné.

Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie

Prílohu s overenými receptami nájdete vloženú v denníku SME v piatok 13. júla.

Salón architektov A0 – Coneco 2018

– dve výstavy a ocenenie Zlatý Leonard za nápad a kreativitu celého výstavného priestoru pre Stavebnú fakultu STU v Bratislave.