Hledáte mladé a svěží parfémy? Vyzkoušejte C-THRU

C-THRU, oblíbená, cenově dostupná vonná kosmetika neustále inovuje obaly svých vůní, které potěší zejména náctileté. Ostatně i použité ingredience hrají do nosu spíše mladším ročníkům.

C-THRU, oblíbená, cenově dostupná vonná kosmetika neustále inovuje obaly svých vůní, které potěší zejména náctileté. Ostatně i ingredience, použité v jednotlivých parfémech nebo toaletních vodách, hrají do nosu spíše mladším ročníkům. Velmi oblíbené jsou totiž kombinace sladkého až přeslazeného ovoce, které vytváří přeslazenou kombinaci, která nemusí vonět každému...

16470-thickboxdefault-r120_res.jpgC-THRU Blooming Sense ukrývá hrušku, lesní jahody, ananas, květ pomerančovníku, vanilku a santalové dřevo. Je tak živoucím důkazem přirozeného výběru vonných esencí. C-THRU Blooming Sense má být maskotem mladých žen, které žijí aktivním životem.

36364-largedefault-r268_res.jpgPodobnou intenzitu vůně má i toaletní voda C-THRU Coral Dream (pepř, jalovcové bobule, pelyněk, fialka, růže, santalové dřevo, jantar, dřevité tóny, vanilka). Coral Dream byl představen v roce 2013 a jeho úkolem má být vyzařování ženskosti a krásy.

Společnost C-THRU také vytváří dárkové kosmetické balíčky o kombinaci toaletních vod s deodorantem nebo sprchovým gelem. Tak je tomu i v případě fialové kolekce C-Thru Black beauty - toaletní voda 30 ml + deodorant 150 ml (citron, koření, orchidej, vanilka, santalové dřevo, pačule, ambra), v případě růžového C-THRU Lovely Garden nebo v případě C-Thru Coral Dream - toaletní vody 30 ml + deodorantu ve spreji 150 ml (ambra, vanilka, tóny dřevin, santalové dřevo, fialka, růže, koření, jalovec).

3-r628_res.jpg

Konkrétně právě Coral Dream je vyběhnutím z běžného stereotypu sladkých vůní od C-Thru, kombinuje totiž spíše kořeněné esence, a je tak především těžkou vůní, a to i v provedení deodorantu či sprchového gelu. Vhodné použití C-Thru vůní je sport, letní dovolená či prázdniny. Nezapomeňte také na rande nebo rodinnou schůzku, vůni však aplikujte vždy střídmě, aby jste toho později nelitovali. C-Thru totiž vydrží opravdu dlouho.

5-r702_res.jpg

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.

Vzťah k seniorom chce zmeniť výzvou

Predvianočný zhon je v plnom prúde a pri nákupoch zabúdame na starých rodičov.

Bangkok, Phuket, pláže, chrámy: Za 13 dní to naj z Thajska

Zážitkami nabitý poznávací zájazd vám predstaví všehochuť Thajského kráľovstva.