Banka s najlepším termínovaným vkladom

Privatbanka, a. s., získala ocenenie Termínovaný vklad roka 2015 do 10 000 eur.

Úroková sadzba zohráva pri výbere vkladového produktu, a osobitne termínovaného vkladu, veľmi dôležitú úlohu a pre mnohých klientov je to často rozhodujúce kritérium pri výbere konkrétnej banky. Privatbanka, a. s., dlhodobo ponúka širokej verejnosti mimoriadne atraktívne zhodnotenie úspor na termínovaných vkladoch Privatbanka Fix Konto, a to pri rôznych dĺžkach viazanosti.

Aj preto vám teraz môžeme s hrdosťou oznámiť, že finančný portál www.financnahitparada.sk, ktorý posudzuje a vyhodnocuje parametre termínovaných vkladov na Slovensku, udelil Privatbanke, a. s., ocenenie Termínovaný vklad roka 2015 do 10 000 eur.

Tu je päť dôvodov, prečo uložiť peniaze na našom termínovanom vklade Privatbanka FIX Konto:

• výhodne zhodnotíte finančné prostriedky,
  • neriskujete, vaše úspory sú chránené v súlade so zákonom o ochrane vkladov,
  • vopred poznáte výnos, váš vklad je úročený pevnou úrokovou sadzbou platnou počas celej lehoty viazanosti,
  • zriadite si ho veľmi jednoducho,
  • neplatíte žiadne poplatky .

Privatbanka FIX Konto

Úrokové sadzby pri vybraných viazanostiach platné od 2. 2. 2016

viazanosť úroková sadzba p. a. (ročne) celkový výnos
 12 mesiacov  1,50 %  1,50 %
 36 mesiacov  1,75 %  5,25 %
 60 mesiacov  2,20 %  11,00 %

Privatbanka FIX Konto si zriadite aj cez internet

FIX Konto si môžete otvoriť na obchodných miestach Privatbanky alebo prostredníctvom našej internetovej stránky v časti Osobné financie. Nájdete tu aj interaktívnu kalkulačku na vypočítanie svojho úroku v závislosti od výšky vašich voľných finančných prostriedkov a plánovanej lehoty viazanosti. Zriadenie termínovaného vkladu je jednoduché, rýchle a pohodlné.

Viac informácií o našom ocenení a ďalších možnostiach zhodnotenia svojich voľných finančných prostriedkov získate na našej internetovej stránke www.privatbanka.sk

Nové komorné bývanie v Karlovke? Karlove

Nový obytný dom Karlove na Hudecovej ulici ponúkne unikátne bývanie v stabilizovanej časti Karlovej Vsi.

Spoznáte týchto 11 filmov, v ktorých sa objavil McDonald’s?

Niektoré su notoricky známe a niektoré vám dajú zabrať.

Nepýtajte od lekára antibiotiká pri chrípke či nádche

Takmer milión balení antibiotík "pojedli" vlani Slováci pri ochoreniach, na ktoré tieto lieky nezaberajú.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Alojza Kračinovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 4. vydanie.