Slovenskí motoristi majú nákupnú horúčku

Nákupný ošiaľ spôsobila najnovšia ponuka Hyundai, ktorá do predajní prilákala stovky motoristov.

Nákupný ošiaľ spôsobila najnovšia ponuka Hyundai, ktorá do predajní prilákala stovky motoristov chystajúcich sa zadovážiť si nové auto.

Neprekonateľné benefity

Jednoznačným hitom bez kompromisov sú Hyundai ix20 Hyundai i30 . Oba už dlhodobo patria k najobľúbenejším modelom značky a slovenskí motoristi si ich nevedia vynachváliť. Prvý je k dispozícii už od 11 790 € a druhý od 11 990 €. Lenže cenami, ktoré šetria každý rodinný rozpočet sa ich výhody zďaleka nekončia. Hyundai navyše pri ich kúpe ponúka havarijné poistenie za polovicu trhovej ceny a zimné pneumatiky za extra výhodnú cenu. Pri ix20 ešte pribalí Dizajn pack pre verziu Style zadarmo a pri i30 dokonca zaplatí registračnú daň. Modely Hyundai môže každý získať s výhodnou ľahkou splátkou alebo s financovaním na pätiny. Pri i30 je ľahká splátka už od 102 € mesačne a  ix20 sa dá získať už od 100 € mesačne.

5-ročná záruka bez obmedzenia

Aby sme však nezabudli na najdôležitejšie, na svoj nový Hyundai získa automaticky každý až 5-ročnú záruku bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Automobilka je hrdá na svoju povesť najvyššej kvality a na Slovensku je jediná, kto podobnú záruku bez obmedzenia ponúka. Spolu so spomínanými benefitmi ide o naozaj unikátnu ponuku, preto vysoký záujem slovenských motoristov predajcov neprekvapil a bez problémov ho zvládajú. Aktuálna situácia aj podľa odborníkov naďalej posilní postavenie spoločnosti Hyundai na slovenskom trhu, kde si už dlhodobo drží pozíciu jedného z lídrov. Motoristi sa o aktuálnej ponuke spoločnosti viac dočítajú na www.hyundai.sk. Hyundai želá všetkým svojim fanúšikom šťastnú ruku pri výbere nového vozidla a veľa bezpečných zážitkov na cestách v roku 2016.

galeria-2-r347_res.jpg

galeria-r409_res.jpg

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?