Pondelok, 25. október, 2021 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Slovenskí motoristi majú nákupnú horúčku

Nákupný ošiaľ spôsobila najnovšia ponuka Hyundai, ktorá do predajní prilákala stovky motoristov.

Nákupný ošiaľ spôsobila najnovšia ponuka Hyundai, ktorá do predajní prilákala stovky motoristov chystajúcich sa zadovážiť si nové auto.

Neprekonateľné benefity

Jednoznačným hitom bez kompromisov sú Hyundai ix20 Hyundai i30 . Oba už dlhodobo patria k najobľúbenejším modelom značky a slovenskí motoristi si ich nevedia vynachváliť. Prvý je k dispozícii už od 11 790 € a druhý od 11 990 €. Lenže cenami, ktoré šetria každý rodinný rozpočet sa ich výhody zďaleka nekončia. Hyundai navyše pri ich kúpe ponúka havarijné poistenie za polovicu trhovej ceny a zimné pneumatiky za extra výhodnú cenu. Pri ix20 ešte pribalí Dizajn pack pre verziu Style zadarmo a pri i30 dokonca zaplatí registračnú daň. Modely Hyundai môže každý získať s výhodnou ľahkou splátkou alebo s financovaním na pätiny. Pri i30 je ľahká splátka už od 102 € mesačne a  ix20 sa dá získať už od 100 € mesačne.

5-ročná záruka bez obmedzenia

Aby sme však nezabudli na najdôležitejšie, na svoj nový Hyundai získa automaticky každý až 5-ročnú záruku bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Automobilka je hrdá na svoju povesť najvyššej kvality a na Slovensku je jediná, kto podobnú záruku bez obmedzenia ponúka. Spolu so spomínanými benefitmi ide o naozaj unikátnu ponuku, preto vysoký záujem slovenských motoristov predajcov neprekvapil a bez problémov ho zvládajú. Aktuálna situácia aj podľa odborníkov naďalej posilní postavenie spoločnosti Hyundai na slovenskom trhu, kde si už dlhodobo drží pozíciu jedného z lídrov. Motoristi sa o aktuálnej ponuke spoločnosti viac dočítajú na www.hyundai.sk. Hyundai želá všetkým svojim fanúšikom šťastnú ruku pri výbere nového vozidla a veľa bezpečných zážitkov na cestách v roku 2016.

Načítavam video...

galeria-2-r347_res.jpg

galeria-r409_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Povedie aj cez tunel, skráti cestu o takmer dvadsať minút.

2 h

Chceli by sme mať slušné úspory, ale chýba nám väčší záujem o riešenia pre zhodnotenie vlastných peňazí.

5 h

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

9 h
Skryť Zatvoriť reklamu