Pondelok, 22. apríl , 2019

Banka kvality – Alumni MTF STU v Trnave

Banka kvality – Alumni MTF STU je združenie absolventov a priateľov MTF STU so sídlom v Trnave. Využite priestor pre komunikáciu s bývalými spolužiakmi, stále nám na vás záleží.

Združenie Banka kvality – ALUMNI MTF STU (http://www.mtfalumni.sk/main.shtml) je dobrovoľné združenie absolventov a priateľov Materiálovotechnologickej fakulty STU so sídlom v Trnave. Uvítame všetkých absolventov našej fakulty, ktorí sa ešte nestihli zaregistrovať. Objavte priestor pre komunikáciu s vašimi bývalými spolužiakmi. Dajte nám vedieť, ako sa vám darí a čo môže vaša alma mater pre vás urobiť.

Ciele činnosti združenia:

a) Združovať  absolventov  a priateľov  MTF  STU  na  báze  dobrovoľnosti.

b) Vytvárať podmienky pre podporu aktivít MTF STU.

c) Vytvárať  podmienky  a priestor  pre  vzájomnú  komunikáciu  a spoluprácu  s cieľom vzájomnej všestrannej pomoci, podpory, výmeny poznatkov a informácií.

d) Poskytovať  informácie z odborných oblastí profilu fakulty, ako aj z ďalších oblastí, ktoré by mohli byť pre fakultu a jej absolventov prínosom.

e) Napomáhať formovaniu odborného profilu absolventa MTF STU tak, aby čo najlepšie spĺňal požiadavky praxe.

f) Vytvárať podmienky a podporovať celoživotné, permanentné vzdelávanie a ďalšie zvyšovanie kvalifikácie a odbornosti absolventov MTF STU.

g) Vytvárať podmienky pre komunikáciu členov Banky kvality – ALUMNI MTF STU.

h) Vytvoriť a spravovať databázu údajov o členoch združenia a ich aktivitách.

i) Poskytovať členom informácie o dianí na fakulte.

j) Prostredníctvom absolventov fakulty účinne podporovať uplatňovanie výsledkov vedeckovýskumnej a vývojovej činnosti STU do praxe a súčasne premietať výsledky odbornej praxe do vzdelávacej a vedeckovýskumnej činnosti fakulty.

k) Spolupracovať so svojimi členmi pri nadväzovaní stykov so zahraničnými subjektmi pri výmene nových poznatkov.

l) Spolupracovať s organizáciami s podobným zameraním v SR a zahraničí.

m) Vyvárať podmienky pre spätnú väzbu v súvislosti so získaním informácii o uplatnení absolventov MTF STU.

n) Zabezpečovať prezentáciu úspešných absolventov a úspešných firiem spolupracujúcich s MTF STU, transfer know-how do všetkých oblasti rozvoja MTF STU.

o) Rozvíjať tradíciu a kultúru vysokoškolského života fakulty v rámci Európskeho priestoru, ako aj mimo neho.

sme4a-r191_res.jpg

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.