Utorok, 17. september, 2019 | Meniny má Olympia

Dokonce i děti potřebují stylové hodinky

Warner Bros si každý spojíme především jako tvůrce pohádek a komiksů, a rozhodně nejen těch. Časem se tato americká společnost začala podílet i na výrobě klasických filmů.

Warner Bros si každý spojíme především jako tvůrce pohádek a komiksů, a rozhodně nejen těch. Časem se tato americká společnost začala podílet i na výrobě klasických filmů, či na začlenění komiksových a dalších animovaných postav do živého světa filmu. Zároveň se však také jedná o výrobce či designéra potřebných sběratelských předmětů a nezbytných doplňků (včetně ošacení) pro fanatické milovníky seriálů a filmů.

Hodinky pro děti každého věku

Zaměřme se na náramkové hodinky pro děti, maximálně náctileté. Protože svět komiksu nezná věkových hranic, není nezvyklé, potkat na ulici dospělé s komiksovými motivy na tričku nebo na doplňcích k oblečení. Warner Bros hodinky sympatizují především s udatnými akčními hrdiny, mezi které patří zejména Batman, Superman, Spiderman apod.

Mladší ročníky ocení zase spíše komiksové pohádky typu Sylvester a Tweety. Hodinky, které společnost navrhuje, disponují především nízkou hmotností, díky čemuž nevadí na ruce žádnému dítěti. Dále se Warner Brothers zamýšlel nad materiálem řemínku hodinek, který je vyhotoven povětšinou z pryže, maximálně z o něco tvrdšího plastu. Samotné modely jsou jak analogové, tak digitální, a rozhodně ve všech případech zdravě přeplácané samotnými komiksovými hrdiny.

warner-bros-sylvester-si-01-r973_res.jpg

Ušetřen pak nebyl ani ciferník. Tuto zdravou hravou barevnou škálu ocení zejména ti nejmenší, kteří s takovým strojkem nadělají ve školce nebo škole spoustu parády. Mezi oblíbené modely, které se vyprodávají, patří například Warner Bros Sylvester SI-01, Warner Bros Batman BM-02 nebo Warner Bros Tweety TW-02.

warner-bros-batman-bm-02-r673_res.jpg

Warner brothers Entertainment sídlí v Kalifornii v USA, ovšem svá další studia mají i v Evropě, a to pouze na čtyřech místech - V Německu, Velké Británii, Itálii a světe div se, i v jinak neznámé České Republice.

warner-bros-tweety-tw-02-r604_res.jpg

Ochrana klímy spojí slovenské mestá a obce

Spoločnosť dm drogerie markt pokračuje už piaty rok v najväčšej iniciatíve na podporu dobrovoľníctva pod názvom dm {spoločne}.

Revolučný Volkswagen ID.3 naživo z Frankfurtu!

Na frankfurtskom autosalóne sa predstavil nový model Volkswagenu, ktorý je pre značku jedným z najdôležitejších v histórii.

Na hrúbke záleží. Aj dva centimetre rozhodujú

Stále viac sa hovorí o vplyve vnútorného vzduchu a stavebných materiálov na naše zdravie.