Carolina Herrera propůjčila své jméno značce půvabných parfémů

Carolina Herrera je známá venezuelská módní návrhářka. Ta svůj první parfém představila již osm let po vzniku vlastní společnosti, psal se rok 1988. Carolina Herrera je typická v tom, že své parfémy s oblibou čísluje a číslo rovněž představuje samotný název vůně. Co znamená kombinace čísel 537-212 dlouho věděla jen ona sama. Možná šlo o "tajnou" číselnou kombinaci k jejímu sejfu, každopádně jde o název vůně, se kterou si získala největší ohlas, oblibu a na které si udělala své jméno...

2677-largedefault-r571_res.jpgAž po čase přišla Herrera s pravdou ven. Tak chytře prezentovaný a zároveň ukrytý význam čísel by neuhádl ani samotný rodilý NewYorčan. Jde totiž o obyčejnou telefonní předvolbu newyorského Manhattanu. Ten si Carolina Herrera hned po své první návštěvě až natolik zamilovala, že se do něj nakonec i přestěhovala.

32066-largedefault-r529_res.jpgNásledná hvězdná kariéra této značky dala za vznik nejen toaletním vodám, těžkým parfémům, ale i deosprejům, tělovým mlékům, sprchovým gelům, dokonce i vod po holení pro muže a dalším a dalším kosmetickým produktům. Carolina Herrera spolupracovala vždy pouze s těmi nejlepšími parfuméry, kteří se podíleli na vzniku těch nejtklivějších vůní, které jsou typické pro tuto značku.

Jsou to jména, jako je Alberto Morillas, Rosendo Mateu, či dokonce Ann Gottlieb. Jejich profesionální nosy vytvořily podle veřejnosti smyslné a zároveň svěží a optimistické vůně, nejčastěji s výtažky z ozdravného květu jasmínu, těžkých bulharských růží a dalších rostlin, keřů nebo stromů.

2674-largedefault-r833_res.jpg

Mezi základní ingredience, jako u mnoha dalších značek, patří především cedrové dřevo. Na ukázku - 212 Sexy Men - pánská vůně, symbolizující mládí, svobodu a radost či nezávaznost, je složená se zelených tónů, bergamotu, mandarinky, kardamomu, pepře, aksamitníku, vanilky, mošusu a ambry.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.