Celine Dion překvapí krásným hlasem, ale i skvostnými parfémy

Celine Dion, světoznámá kanadská zpěvačka, která stvořila nezapomenutelný hit z již kultovního filmu Titanic, se nyní potýká s těžkým životním osudem. Přišla totiž v rámci jednoho týdne jak o manžela, tak o bratra. Její aktivní kariérní život se však časem jistě zase postaví na nohy, protože zlato, které ve svém hrdle má, by nebylo radno zmařit.

V pauze, kterou si Celine Dion během svého nabitého pracovního diáře dávala, se věnovala také jiným účelům. Byly to zejména charitativní aktivity, ale i návrhy oblečení nebo parfémů. Pod značkou Celine Dion vzniklo nespočet vůní, které umí být příjemné, ale i těžce luxusní.

30905-thickboxdefault-r373_res.jpg

Ať už si koupíte Celine Dion parfém, který vždy slibuje výdrž, anebo pouhou toaletní vodu, která by měla na šatstvu během dne vyprchat, tak právě naopak - i ona "zředěná" toaletní voda vydrží vonět celý den. Parfémy od této zpěvačky, matky a ženy středního věku, jsou jištěny smlouvou od známé a cenově dostupné kosmetické společnosti Coty Inc.

23647-thickboxdefault-r484_res.jpg

První vůně od Celine Dion tak vznikla v roce 2004, jmenovala se Celine Dion Notes. Od té doby je každý další a další vonný produkt od Celine vždy precizní, poctivý, osobitý jako ona sama. Celine si zakládá na harmonii, květinových tónech, ale také na orientální kompozici. Podle samotné zpěvačky se v nich má také odrážet její soukromý život. Tedy od počátku kontroverzní vztah mezi ní a jejím producentem, se kterým ve svých devatenácti (a jeho téměř padesáti) letech počala veřejný vztah. Od ostré kritiky ze strany společnosti se spolu probojovali i přes dlouholetý boj s rakovinou, který její později manžel vedl.

2025-largedefault-r815_res.jpgRána osudu je také zasáhla během narození dětí, které nejsou zcela zdravotně v pořádku. Ale pojďme si představit alespoň Celine Dion Sensational parfém či toaletní vodu, složenou ze švestky, jablka, hrušky, jasmínu, růže, kosatce, fialky, frézie, mimózy, konvalinky, z pižma a ambry. Tento dámský kosmetický produkt se skrývá v oválné láhvičce a má vás dostat do blažené euforie, ze které se nebudete chtít dostat. Možná tak jde o jakýsi únik do světa relaxace, od všech světových problémů...

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.