Celine Dion překvapí krásným hlasem, ale i skvostnými parfémy

Celine Dion, světoznámá kanadská zpěvačka, která stvořila nezapomenutelný hit z již kultovního filmu Titanic, se nyní potýká s těžkým životním osudem. Přišla totiž v rámci jednoho týdne jak o manžela, tak o bratra. Její aktivní kariérní život se však časem jistě zase postaví na nohy, protože zlato, které ve svém hrdle má, by nebylo radno zmařit.

V pauze, kterou si Celine Dion během svého nabitého pracovního diáře dávala, se věnovala také jiným účelům. Byly to zejména charitativní aktivity, ale i návrhy oblečení nebo parfémů. Pod značkou Celine Dion vzniklo nespočet vůní, které umí být příjemné, ale i těžce luxusní.

30905-thickboxdefault-r373_res.jpg

Ať už si koupíte Celine Dion parfém, který vždy slibuje výdrž, anebo pouhou toaletní vodu, která by měla na šatstvu během dne vyprchat, tak právě naopak - i ona "zředěná" toaletní voda vydrží vonět celý den. Parfémy od této zpěvačky, matky a ženy středního věku, jsou jištěny smlouvou od známé a cenově dostupné kosmetické společnosti Coty Inc.

23647-thickboxdefault-r484_res.jpg

První vůně od Celine Dion tak vznikla v roce 2004, jmenovala se Celine Dion Notes. Od té doby je každý další a další vonný produkt od Celine vždy precizní, poctivý, osobitý jako ona sama. Celine si zakládá na harmonii, květinových tónech, ale také na orientální kompozici. Podle samotné zpěvačky se v nich má také odrážet její soukromý život. Tedy od počátku kontroverzní vztah mezi ní a jejím producentem, se kterým ve svých devatenácti (a jeho téměř padesáti) letech počala veřejný vztah. Od ostré kritiky ze strany společnosti se spolu probojovali i přes dlouholetý boj s rakovinou, který její později manžel vedl.

2025-largedefault-r815_res.jpgRána osudu je také zasáhla během narození dětí, které nejsou zcela zdravotně v pořádku. Ale pojďme si představit alespoň Celine Dion Sensational parfém či toaletní vodu, složenou ze švestky, jablka, hrušky, jasmínu, růže, kosatce, fialky, frézie, mimózy, konvalinky, z pižma a ambry. Tento dámský kosmetický produkt se skrývá v oválné láhvičce a má vás dostat do blažené euforie, ze které se nebudete chtít dostat. Možná tak jde o jakýsi únik do světa relaxace, od všech světových problémů...

Talent - vzdelanie - úspech

Atraktívna Fakulta manažmentu na Prešovskej univerzite v Prešove a jej ponuka, v ktorej sa snúbi štúdium, vedecký výskum a prax.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.