Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Ikonický Malbec v Parcafe

V bratislavskej reštaurácii Parcafe sa v pondelok 15. februára 2016 od 19.00 hod. uskutoční galadinner a prezentácia výnimočných vín Kaiken.

kliknite pre zväčšenieV bratislavskej reštaurácii Parcafe sa v pondelok 15. februára 2016 od 19.00 hod. uskutoční galadinner a prezentácia výnimočných vín Kaiken.

Nové argentínske vinárstvo Kaiken založil v roku 2002 rešpektovaný čilský vinár Aurelio Montes, majiteľ vinárstva Viňa Montes. Vinárstvo Kaiken produkuje červené vína odrôd Cabernet Sauvignon a Malbec z vlastného hrozna vypestovaného vo vinohradoch najlepších vinárskych regiónov Južnej Ameriky na úpätí Ánd − Mendoza a Salta. Dôkazom výnimočnej kvality vín je určite hodnotenie svetovo rešpektovaného vínneho kritika Jamesa Sucklinga z Wine Spectator, ktorý nikdy neudelil červeným vínam Kaiken nižšie hodnotenie ako 90 bodov.

Pozvanie spoločnosti Provino prijal pán Eduardo Stark, export manager pre Európu, ktorý vás bude večerom sprevádzať. Okrem celej škály červených vín vrátane ikonického Kaiken Mai si vychutnáte skvelé menu zostavené Executive Chef Danielom Hrivňákom.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.