Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Ikonický Malbec v Parcafe

V bratislavskej reštaurácii Parcafe sa v pondelok 15. februára 2016 od 19.00 hod. uskutoční galadinner a prezentácia výnimočných vín Kaiken.

kliknite pre zväčšenieV bratislavskej reštaurácii Parcafe sa v pondelok 15. februára 2016 od 19.00 hod. uskutoční galadinner a prezentácia výnimočných vín Kaiken.

Nové argentínske vinárstvo Kaiken založil v roku 2002 rešpektovaný čilský vinár Aurelio Montes, majiteľ vinárstva Viňa Montes. Vinárstvo Kaiken produkuje červené vína odrôd Cabernet Sauvignon a Malbec z vlastného hrozna vypestovaného vo vinohradoch najlepších vinárskych regiónov Južnej Ameriky na úpätí Ánd − Mendoza a Salta. Dôkazom výnimočnej kvality vín je určite hodnotenie svetovo rešpektovaného vínneho kritika Jamesa Sucklinga z Wine Spectator, ktorý nikdy neudelil červeným vínam Kaiken nižšie hodnotenie ako 90 bodov.

Pozvanie spoločnosti Provino prijal pán Eduardo Stark, export manager pre Európu, ktorý vás bude večerom sprevádzať. Okrem celej škály červených vín vrátane ikonického Kaiken Mai si vychutnáte skvelé menu zostavené Executive Chef Danielom Hrivňákom.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH