Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Ikonický Malbec v Parcafe

V bratislavskej reštaurácii Parcafe sa v pondelok 15. februára 2016 od 19.00 hod. uskutoční galadinner a prezentácia výnimočných vín Kaiken.

kliknite pre zväčšenieV bratislavskej reštaurácii Parcafe sa v pondelok 15. februára 2016 od 19.00 hod. uskutoční galadinner a prezentácia výnimočných vín Kaiken.

Nové argentínske vinárstvo Kaiken založil v roku 2002 rešpektovaný čilský vinár Aurelio Montes, majiteľ vinárstva Viňa Montes. Vinárstvo Kaiken produkuje červené vína odrôd Cabernet Sauvignon a Malbec z vlastného hrozna vypestovaného vo vinohradoch najlepších vinárskych regiónov Južnej Ameriky na úpätí Ánd − Mendoza a Salta. Dôkazom výnimočnej kvality vín je určite hodnotenie svetovo rešpektovaného vínneho kritika Jamesa Sucklinga z Wine Spectator, ktorý nikdy neudelil červeným vínam Kaiken nižšie hodnotenie ako 90 bodov.

Pozvanie spoločnosti Provino prijal pán Eduardo Stark, export manager pre Európu, ktorý vás bude večerom sprevádzať. Okrem celej škály červených vín vrátane ikonického Kaiken Mai si vychutnáte skvelé menu zostavené Executive Chef Danielom Hrivňákom.

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.