Piatok, 19. apríl , 2019

Ikonický Malbec v Parcafe

V bratislavskej reštaurácii Parcafe sa v pondelok 15. februára 2016 od 19.00 hod. uskutoční galadinner a prezentácia výnimočných vín Kaiken.

kliknite pre zväčšenieV bratislavskej reštaurácii Parcafe sa v pondelok 15. februára 2016 od 19.00 hod. uskutoční galadinner a prezentácia výnimočných vín Kaiken.

Nové argentínske vinárstvo Kaiken založil v roku 2002 rešpektovaný čilský vinár Aurelio Montes, majiteľ vinárstva Viňa Montes. Vinárstvo Kaiken produkuje červené vína odrôd Cabernet Sauvignon a Malbec z vlastného hrozna vypestovaného vo vinohradoch najlepších vinárskych regiónov Južnej Ameriky na úpätí Ánd − Mendoza a Salta. Dôkazom výnimočnej kvality vín je určite hodnotenie svetovo rešpektovaného vínneho kritika Jamesa Sucklinga z Wine Spectator, ktorý nikdy neudelil červeným vínam Kaiken nižšie hodnotenie ako 90 bodov.

Pozvanie spoločnosti Provino prijal pán Eduardo Stark, export manager pre Európu, ktorý vás bude večerom sprevádzať. Okrem celej škály červených vín vrátane ikonického Kaiken Mai si vychutnáte skvelé menu zostavené Executive Chef Danielom Hrivňákom.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.