Nedeľa, 13. jún, 2021 | Meniny má AntonKrížovkyKrížovky

Ikonický Malbec v Parcafe

V bratislavskej reštaurácii Parcafe sa v pondelok 15. februára 2016 od 19.00 hod. uskutoční galadinner a prezentácia výnimočných vín Kaiken.

kliknite pre zväčšenieV bratislavskej reštaurácii Parcafe sa v pondelok 15. februára 2016 od 19.00 hod. uskutoční galadinner a prezentácia výnimočných vín Kaiken.

Nové argentínske vinárstvo Kaiken založil v roku 2002 rešpektovaný čilský vinár Aurelio Montes, majiteľ vinárstva Viňa Montes. Vinárstvo Kaiken produkuje červené vína odrôd Cabernet Sauvignon a Malbec z vlastného hrozna vypestovaného vo vinohradoch najlepších vinárskych regiónov Južnej Ameriky na úpätí Ánd − Mendoza a Salta. Dôkazom výnimočnej kvality vín je určite hodnotenie svetovo rešpektovaného vínneho kritika Jamesa Sucklinga z Wine Spectator, ktorý nikdy neudelil červeným vínam Kaiken nižšie hodnotenie ako 90 bodov.

Pozvanie spoločnosti Provino prijal pán Eduardo Stark, export manager pre Európu, ktorý vás bude večerom sprevádzať. Okrem celej škály červených vín vrátane ikonického Kaiken Mai si vychutnáte skvelé menu zostavené Executive Chef Danielom Hrivňákom.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nepoznaná minulosť Trnavského, Račianskeho a Suchého mýta.

11. jún

O ktoré destinácie je najväčší záujem? Plánovanie dovolenky uľahčia naše tipy.

11. jún

Už dnes si môžete kúpiť denník SME so špeciálnou prílohou k ME vo futbale.