Utorok, 18. február, 2020 | Meniny má Jaromír

Uskutočnil sa IX. ročník akcie Deň otvorených dverí 2016 na MTF

V stredu 10. 2. 2016 sme privítali v priestoroch MTF STU so sídlom v Trnave v rámci Dňa otvorených dverí viac ako 300 záujemcov o štúdium materiálov a technológií, informatiky, personalistiky, ...

V stredu 10. 2. 2016 sme privítali v priestoroch MTF STU so sídlom v Trnave v rámci  Dňa otvorených dverí viac ako 300 záujemcov o štúdium materiálov a technológií, informatiky, personalistiky, manažmentu a bezpečnosti ponúkaných v 10 akreditovaných študijných programoch v ak. roku 2016/2017.

S potešením konštatujeme, že záujem o štúdium na fakulte prejavili študenti stredných škôl ako z Trnavy, tak aj z okolia Piešťan, Galanty, Šurian, Ilavy, Dubnice nad Váhom, Púchova, Levíc, Tlmáč, Skalice, Považskej Bystrice - čo dokazuje, že absolventi našej fakulty majú dobré uplatnenie v praxi.

Úvod patril tradične privítaniu všetkých účastníkov. Podujatie otvoril a prítomných privítal v aule prof. Adamku na Bottovej ul. prodekan pre vzdelávanie doc. Ing. Roman Čička, PhD.

sme-02as-r883_res.jpg

Prezentácie konkrétnych programov sprostredkované pracovníkmi ústavov boli pripravené v dvoch blokoch. Na začiatok dostali študenti teoretické informácie, následne mali možnosť v sprievode pracovníkov fakulty nahliadnuť do laboratórií, Centra excelentnosti 5 osového obrábania, UVP Campus a ďalších novovybudovaných priestorov. Tu mali možnosť dozvedieť sa aj v rámci praktických ukážok  z oblasti vlastností materiálov,  umeleckého zlievarenstva, nebezpečných chemických reakcií, ako aj robotiky a pneumatiky mnoho zaujímavých informácií.

sme-02bs-r287_res.jpg

sme-02cs-r989_res.jpg

Aj tento ročník  DOD na MTF STU so sídlom v Trnave môžeme zaradiť do kategórie tých úspešných vzhľadom na vysokú účasť záujemcov o vysokoškolské štúdium.  Vďaka pracovníkom fakulty, ktorí svojím profesionálnym prístupom k príprave a realizácii akcie prispeli k  tomu, aby sa niesla v duchu príjemnej atmosféry a stredoškoláci odchádzali spokojní plní zážitkov a dojmov.

Viac o fakulte www.mtf.stuba.sk

Do BILLA športovej rodiny pribudla biatlonistka Paulína Fialková

Vo februári k súčasným mužským ambasádorom pribudla úspešná biatlonistka Paulína Fialková.

Paulína Fialková.

Heroes: Klienti sú naši hrdinovia

Reklamná agentúra sa svojou prácou snaží meniť svet k lepšiemu.

Domácnosti teraz môžu získať dotáciu až 3 400 eur

Národný projekt Zelená domácnostiam II pokračuje aj v roku 2020.