Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Rovnaká šanca na bývanie pre každého

V istej etape života je dôležité mať svoj životný priestor. Teraz máte šancu ho získať.

Bývaním sa skôr či neskôr zaoberá každý. V istej etape života je dôležité mať svoj životný priestor. Teraz máte šancu ho získať.

Domov, sladký domov. Vlastný byt či dom. Miesto, kam sa každý rád vráti z ciest, z práce, kde nájde pohodu a užíva si chvíle pokoja či zdieľa radosti s rodinou. Bývanie môže mať rôznu formu – podnájom, prenájom, u rodičov... Skutočným domovom je však až ten vlastný príbytok. Nezáleží ani tak na rozlohe, ako na skutočnosti, že si ho možno prispôsobiť svojim potrebám, vkusu či záľubám. Investovať do vlastnej strechy nad hlavou, či už kúpou nového, prestavbou či renováciou staršieho bytu alebo domu, je zásadné rozhodnutie. Neprichádza zo dňa na deň a spravidla je spojené s dlhodobejším úverom na bývanie. Na jednej strane to predstavuje finančný záväzok na viac rokov, na druhej strane to znamená, že financie, ktoré každomesačne pôjdu na bývanie, neskončia „vo vrecku“ nejakého prenajímateľa, ale každý mesiac je byt alebo dom kúpený na úver zas o trochu viac váš. Pochopiteľne, človek sa ťažšie podujme k takému kroku v čase, keď by boli úverové podmienky na trhu nepriaznivé. Bola by však škoda premeškať príležitosť, ak situácia riešeniu bytovej otázky nahráva. Práve teraz je ten čas. Financie na bývanie sú mimoriadne dostupné. Vo Wüstenrot stavebnej sporiteľni získate úver už za 1,99 % p.a. s fixáciou až na 5 rokov. Na trhu sú viaceré úverové ponuky, no neraz sa ich úroková sadzba pre konkrétneho žiadateľa ešte mení a vo finále je vyššia. Úrok prezentovaný v reklame nebýva automaticky aj v úverovej zmluve. Sú však aj výnimky – vo Wüstenrote túto istotu máte. Navyše, úrok 1,99 % p.a. na prvé obdobie fixácie je rovnaký pre každého, pre klientov rôzneho veku, s rôznou výškou príjmu, z rôznych kútov Slovenska. Nie je v tom žiadny háčik, presvedčte sa sami. Urobte krok k vlastnému bývaniu, ktoré je aj ekonomicky výhodnejšie ako dočasné riešenia.

*6060 (0850 60 60 60), www.wuestenrot.sk

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH