Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Učiteľka si kúpila žreb, vyhrala 50 000 eur!

Istotne krásny deň svätého Valentína prežila Janka (62) z kysuckého mestečka Turzovka.

Istotne krásny deň svätého Valentína prežila Janka (62) z kysuckého mestečka Turzovka.

Učiteľka hry na akordeóne si totiž v predvečer sviatku zaľúbených vytočila na Miliónovom kolese známej lotérie HRA O NIKÉ úžasných 50 000 eur. Na výhru jej pritom stačil jeden jediný žreb.

„Je to ozaj krásna výhra. Žreby kupuje väčšinou môj manžel, no nedávno som sa rozhodla, že aj ja skúsim šťastie a podarilo sa,“ priznala ešte stále roztrasená víťazka. Výherný žreb si kúpila v novinovom stánku v rodnej Turzovke, kde už viac než 40 rokov pôsobí ako učiteľka hry na akordeóne. „Vo štvrtok nás čaká veľký koncert, určite to oslávime aj tam, no predovšetkým si výhru rozdelím s rodinou,“ naznačila Janka plány s krásnou sumou, ktorú si z HRY O NIKÉ odniesla.

Sympatická hráčka má dvoch synov a 7-ročného vnuka. Okrem nich si peniažky užije spolu s manželom v kúpeľoch a čo-to investuje aj do ich rodinného domčeka. A bude si žreby HRY O NIKÉ kupovať aj naďalej? „Určite áno. Kým som tu nebola, neverila som, že sa ozaj dá takáto pekná suma vyhrať. Syn má doma nachystaný ešte jeden výherný žreb, určite pošleme aj ten,“ priznala výherkyňa v závere relácie moderátorovi Filipovi Tůmovi.

Aj na Jankinom príklade je vidieť, že šťastie treba pokúšať. Viac než polovica všetkých žrebov HRY O NIKÉ totiž ukrýva okamžitú finančnú výhru alebo šancu na účasť v televíznej hre, v ktorej môžete získať až 1 000 000 eur!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.