SME spustilo novú iOS aplikáciu pre všetky zariadenia

SME vydalo novú spravodajskú aplikáciu pre všetky zariadenia s operačným systémom iOS. S jedinou aplikáciou SME je možné sledovať najčítanejšie slovenské spravodajstvo na všetkých iOS zariadeniach.

Najvýraznejšou novinkou aplikácie je zmena spôsobu navigácie. Po vyhodnotení trendov a používateľského správania sa v aplikácii opäť objavila spodná navigačná lišta, ktorá zrýchľuje prístup k najvýznamnejším sekciám aplikácie a zachováva prirodzenú navigačnú filozofiu iOS. V lište si používatelia môžu jednoducho prepínať medzi najnovšími, najčítanejšími a hlavnými správami alebo videami.

Split View, Slide Over, 3D Touch

Split View umožňuje sledovanie dvoch aplikácií naraz na jednej obrazovke. So Slide Over zabezpečuje rýchle sledovanie správ v menšom okne na pravej strane obrazovky.

02iossme-r670_res.jpeg

Ďalšou novinkou je využitie najnovšej funkcionality 3D Touch v modeloch iPhone 6S a iPhone 6S Plus, ktorá v aplikácii zabezpečuje rýchlejší prístup k predpovedi počasia, najčítanejším, najnovším a hlavným správam.

03iossme-r543_res.jpeg

V aplikácii je možné nastaviť zobrazovanie obrázkov len pri aktívnom wi-fi pripojení.

04iossme-r109_res.jpeg

SME aj v hodinkách

Najnovšiu aplikáciu SME pre iOS je možné používať aj na smart hodinkách Apple Watch, na ktorých sa zobrazujú najnovšie správy. Tie si používateľ v prípade potreby môže uložiť medzi obľúbené články a prečítať si ich neskôr.

05iossme-r198_res.jpeg

Blokovanie reklamy a ďalšie funkcie v aplikácii

• Cez aplikáciu sa dá jednoducho objednať aj predplatné prémiového obsahu SME. V prípade, že používateľ predplatné má, cez nastavania aplikácie sa môže do neho prihlásiť.
  • Aplikácia je dostupná aj bez reklamy, mesačné predplatné stojí 2,99 €, spolu s funkciou blokovania reklamy 4,99 €.
  • Používatelia, ktorí majú zakúpené predplatné cez počítač si môžu dokúpiť vypnutie reklamy za 1,99 €.
  • V každom článku je možné nastaviť veľkosť písma.
  • Aplikácia obsahuje aj zobrazovanie na šírku obrazovky - "landscape" mód
  • Ak pri prvom spustení používateľ povolí využívanie lokalizácie, získa prístup k aktuálnemu počasiu a najnovším správam z regiónu, v ktorom sa práve nachádza.

Aplikáciu si môžete zdarma stiahnuť v App Store.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.