Piatok, 23. august, 2019 | Meniny má Filip

Drsná elegancia podčiarknutá hodinkami Diesel

Takmer každý pozná, alebo minimálne počul o módnej značke Diesel, ktorá je veľmi obľúbená najmä u mladej generácie.

Drsná elegancia podčiarknutá hodinkami Diesel.

diesel-dz4280-r918_res.jpgTakmer každý pozná, alebo minimálne počul o módnej značke Diesel, ktorá je veľmi obľúbená najmä u mladej generácie.

Značka pochádza z roku 1978 a je to talianska módna spoločnosť. I napriek tomu, že značka pochádza z Talianska, tak prvý obchod bol otvorený v New Yorku, kde značka získala dobré meno a dostala sa do povedomia ľudí. Značka Diesel sa zameriavala najmä na džínsy, ktoré boli otrhané a to spustilo veľký rozruch nielen v Amerike a módny hit bol na svete. Dnes je sortiment tejto značky značne rozšírený a tak môžeme vidieť kozmetiku, obuv alebo rôzne doplnky tejto značky.

diesel-dz4331sk-jpg-r998_res.jpgVýnimkou nie sú ani pánske, či dámske hodinky, ktoré sa stali veľmi populárne hlavne pre mladú generáciu, ale výnimkou nie sú ani dospelí, ktorým sa táto móda zapáčila.

Hodinky značky Diesel majú typický taliansky dizajn, ktorý má originalitu, nápad a dokonalé spracovanie produktu. Na každom modeli hodiniek značky Diesel je možné si všimnúť takmer dokonalý cit Talianov pre módu, nadčasovosť a eleganciu.

diesel-only-the-brave-2-r845_res.jpgZnačka Diesel sa zameriava prevažne na analógové hodinky, ale v ponuke nájdete aj digitálne hodinky, ktoré sú častokrát situované do retro štýlu. Veľmi kvalitné strojčeky sú uložené v puzdre, ktoré je vyrobené z antialergickej nerezovej ocele, ktorá môže byť aj povrchovo upravená. Náramky sú buď taktiež z nerezovej ocele, alebo ide o veľmi kvalitnú kožu.

Niektoré modely sú v celku jednoduché a zameriavajú sa na eleganciu. Sú vhodné ako doplnok spoločenského oblečenia. Iné sú naopak vyzývavé a zaujmú svojimi veľkými rozmermi.

diesel-only-the-brave-3-r955_res.jpgHodinky Diesel sa vyznačujú kombináciou rôznych farieb, tvarov a preto sú vhodné pre všetkých, ktorí nechcú zapadnúť, ale chcú sa prezentovať a dať najavo svoju osobnosť.

Aj napriek tomu, že hodinky značky Diesel patria medzi svetovú špičku, sú cenovo dostupné. Modely tejto značky si môžete pozrieť na internetovej stránke www.hodinky.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu hodinky.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika, jeden z najväčších predajcov značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu. Dodacie lehoty tovaru sú obvykle do 10 pracovných dní, doručenie prostredníctvom pošty alebo kuríéra.

Last minute tipy: Top ponuky na koniec leta

Nestihli ste ešte dovolenku? Vyberajte si z lákavých ponúk na konci sezóny.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.