Chanel, druhé ja každej elegantnej dámy

Chanel, druhé ja každej elegantnej dámy

Každý, kto sa aspoň okrajovo venuje móde, musí poznať známu módnu návrhárku Coco Chanel. Celým menom Gabrielle Bonheur Chanel sa vypracovala z chudobného dievčatka až na svetoznámu módnu návrhárku, ktorej meno sa jednoducho nezabudne. Do módy priniesla prvky ako sú ženské nohavice alebo tiež vytvorila nový štýl dámskej bižutérie.

Veľmi známe sú aj jej parfémy, ktoré sú čoraz viac obľúbené. Stačila veľmi malá chvíľa na to, aby si jej parfémy podmanili ženy po celom svete a je tomu tak dodnes. Designer Chanel má na svojom konte 72 parfémov, ktoré vznikli od roku 1921 až po súčasnosť. Medzi jej najznámejšie parfémy patria určite tieto.

no5-r118_res.jpgNo.5

Táto vôňa pochádza z roku 1921 a stala sa najznámejším parfémom všetkých čias. Táto nádherná vôňa zdôrazňuje ženskú osobnosť, krásu, eleganciu a aj preto ju používa množstvo celebrít. Je to klasika, ktorú si zamilujete aj vy!

No.5 Eau Premiere

Chanel No.5 Eau Premiere prirodzene nadväzuje na svojho známeho predchodcu No.5. Je to jemná vôňa pre elegantné ženy, ktorá je však oproti parfému No.5 o niečo ľahšia a tak je vhodná na akúkoľvek spoločenskú udalosť.

sensuelle-r841_res.jpgAllure Sensuelle

Táto vôňa patrí medzi jemno kvetinové vône, ktorá zdôrazní šarm každej ženy. Jej základ tvoria citrusy, sicílska mandarínka, bulharská a turecká ruža. S touto vôňou nezostane žiadna žena bez povšimnutia.

no19-r760_res.jpgNo.19

Táto vôňa pochádza z roku 1970. Je to jemná kvetinová vôňa s nádychom dreva, ktorá nechá vyniknúť každú ženu a urobí ju príťažlivou.

Tieto najznámejšie parfémy, ale aj ďalšie iné parfémy značky Chanel si môžete objednať online na webovej stránke parfemy.sme.sk.

_

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.