Chanel, druhé ja každej elegantnej dámy

Chanel, druhé ja každej elegantnej dámy

Každý, kto sa aspoň okrajovo venuje móde, musí poznať známu módnu návrhárku Coco Chanel. Celým menom Gabrielle Bonheur Chanel sa vypracovala z chudobného dievčatka až na svetoznámu módnu návrhárku, ktorej meno sa jednoducho nezabudne. Do módy priniesla prvky ako sú ženské nohavice alebo tiež vytvorila nový štýl dámskej bižutérie.

Veľmi známe sú aj jej parfémy, ktoré sú čoraz viac obľúbené. Stačila veľmi malá chvíľa na to, aby si jej parfémy podmanili ženy po celom svete a je tomu tak dodnes. Designer Chanel má na svojom konte 72 parfémov, ktoré vznikli od roku 1921 až po súčasnosť. Medzi jej najznámejšie parfémy patria určite tieto.

no5-r118_res.jpgNo.5

Táto vôňa pochádza z roku 1921 a stala sa najznámejším parfémom všetkých čias. Táto nádherná vôňa zdôrazňuje ženskú osobnosť, krásu, eleganciu a aj preto ju používa množstvo celebrít. Je to klasika, ktorú si zamilujete aj vy!

No.5 Eau Premiere

Chanel No.5 Eau Premiere prirodzene nadväzuje na svojho známeho predchodcu No.5. Je to jemná vôňa pre elegantné ženy, ktorá je však oproti parfému No.5 o niečo ľahšia a tak je vhodná na akúkoľvek spoločenskú udalosť.

sensuelle-r841_res.jpgAllure Sensuelle

Táto vôňa patrí medzi jemno kvetinové vône, ktorá zdôrazní šarm každej ženy. Jej základ tvoria citrusy, sicílska mandarínka, bulharská a turecká ruža. S touto vôňou nezostane žiadna žena bez povšimnutia.

no19-r760_res.jpgNo.19

Táto vôňa pochádza z roku 1970. Je to jemná kvetinová vôňa s nádychom dreva, ktorá nechá vyniknúť každú ženu a urobí ju príťažlivou.

Tieto najznámejšie parfémy, ale aj ďalšie iné parfémy značky Chanel si môžete objednať online na webovej stránke parfemy.sme.sk.

_

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.