Hviezdny šéfkuchár odštartoval valentínsky víkend v Poluse

Originálnych vyznaní lásky nikdy nie je dosť, a tak v Poluse počas uplynulého valentínskeho víkendu oslávili sviatok zaľúbených hneď na dvakrát.

Originálnych vyznaní lásky nikdy nie je dosť, a tak v Poluse počas uplynulého valentínskeho víkendu oslávili sviatok zaľúbených hneď na dvakrát.

V piatok išla v Poluse láska cez žalúdok

„Generálkou“ bol v piatok večer špeciálny predvalentínsky kurz varenia v škole varenia Radosť variť. Varešku vzal do ruky výnimočný hosť – prominentný slovenský šéfkuchár Martin Korbelič, ktorého meno garantovalo, že pripravené menu nielen fantasticky chutilo, ale aj vyzeralo na úrovni. Presne tak, ako sa patrí na večeru, s akou sa chcete blysnúť pred vašou láskou.martin-varenie-4-r835_res.jpg

Podávali sa také exkluzívne lahôdky, ako ustrice Bretan N°1, sladko-kyslá čili omáčka so šalotkou a koriandrom, lahodný krém z pečených červených paprík ochutený pastisom či mušle sv.Jakuba . Na svoje si prišli aj milovníci kvalitných stejkov, netradičných zeleninových príloh či prvotriednej čokolády, jednoducho všetci, čo vedia oceniť kvalitnú gastronómiu a dobrú spoločnosť navyše.

Ak teraz ľutujete, že ste v piatok namiesto polusáckej kuchyne sedeli vo svojej vlastnej nad tanierom konvenčných cestovín, máme pre vás rýchly tip, ako to napraviť – prihláste sa na kurz varenia! Aktuálna ponuka vonia exotickými diaľkami medzinárodných kuchýň, ale aj pestrosťou v skladbe ingrediencií a gastrotrendov, takže si určite vyberiete ten „svoj“.kurz-s-martinom-r103_res.jpg

Nedeľa patrila zaľúbeným

Valentínska nedeľa v Poluse oslovila návštevníkov pozitívnou náladou a bohatým programom pre všetky zmysly – tance, hudobný koncert, tvorivé dielne, fotenie, líčenie, súťaženie. Toto všetko bolo súčasťou „zaláskovaného“ dňa venovaného zaľúbeným párom, ale aj rodinkám či partiám priateľov. Mladší mali o zábavu postarané vďaka farbičkám na tvár, staršie slečny a dámy zas využili možnosť vyskúšať trochu iné farbičky a nechali sa zdarma nalíčiť profesionálnou vizážistkou z polusáckej parfumérie Marionnaud.fotenie-r617_res.jpg

Nadšenci handmade darčekov, no aj zábudlivci, čo podcenili čas na prípravu valentínskeho prekvapenia, si mohli priamo na mieste vlastnoručne vyhotoviť vkusný darček pre milovanú osobu. A ak prišli do Polusu spolu s ňou či s ním, hneď o pár krokov ďalej bola pripravená srdiečková fotostena s možnosťou promptného vytlačenia fotky na pamiatku, ako aj šanca vyhrať letenky od spoločnosti Ryanair do  nových destinácií –Berlína, Atén a Dublinu.ryanair-r152_res.jpg

Ak mal niekto chuť len tak „vypnúť“ a nechať sa unášať nenáhlivou atmosférou víkendu a Valentína, stačilo málo – zavrieť si oči a započúvať sa do ľúbostných piesní v podaní talentovaného speváckeho páru Otta Kollmana s manželkou Silviou. Programom sprevádzala a  návštevníkov Polusu počas  súťaží  zabávala aj herečka Andrea Kiráľová-Somorovská.  A to, aby valentínska zábava gradovala, bolo už úlohou pre profesionálnych tanečníkov z Klimo dance štúdia. Skvele predviedli  temperamentné vystúpenia „tancov lásky“ – argentínskeho tanga a rumby a keď zrýchlili na jive, podarilo sa im strhnúť svojou energiou dokonca aj okolostojacich (neskôr už tancujúcich) divákov.tanecnici4-r304_res.jpg

Dve valentínske párty na jednom mieste – v  piatok gastronomická a v nedeľu zážitková. Takto vyzeral uplynulý víkend v Poluse. Nestihli ste sa zastaviť? Nič sa nedeje, veď Veľká noc je už predo dvermi! moderatorka-a-par-r364_res.jpg

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.