Hviezdny šéfkuchár odštartoval valentínsky víkend v Poluse

Originálnych vyznaní lásky nikdy nie je dosť, a tak v Poluse počas uplynulého valentínskeho víkendu oslávili sviatok zaľúbených hneď na dvakrát.

Originálnych vyznaní lásky nikdy nie je dosť, a tak v Poluse počas uplynulého valentínskeho víkendu oslávili sviatok zaľúbených hneď na dvakrát.

V piatok išla v Poluse láska cez žalúdok

„Generálkou“ bol v piatok večer špeciálny predvalentínsky kurz varenia v škole varenia Radosť variť. Varešku vzal do ruky výnimočný hosť – prominentný slovenský šéfkuchár Martin Korbelič, ktorého meno garantovalo, že pripravené menu nielen fantasticky chutilo, ale aj vyzeralo na úrovni. Presne tak, ako sa patrí na večeru, s akou sa chcete blysnúť pred vašou láskou.martin-varenie-4-r835_res.jpg

Podávali sa také exkluzívne lahôdky, ako ustrice Bretan N°1, sladko-kyslá čili omáčka so šalotkou a koriandrom, lahodný krém z pečených červených paprík ochutený pastisom či mušle sv.Jakuba . Na svoje si prišli aj milovníci kvalitných stejkov, netradičných zeleninových príloh či prvotriednej čokolády, jednoducho všetci, čo vedia oceniť kvalitnú gastronómiu a dobrú spoločnosť navyše.

Ak teraz ľutujete, že ste v piatok namiesto polusáckej kuchyne sedeli vo svojej vlastnej nad tanierom konvenčných cestovín, máme pre vás rýchly tip, ako to napraviť – prihláste sa na kurz varenia! Aktuálna ponuka vonia exotickými diaľkami medzinárodných kuchýň, ale aj pestrosťou v skladbe ingrediencií a gastrotrendov, takže si určite vyberiete ten „svoj“.kurz-s-martinom-r103_res.jpg

Nedeľa patrila zaľúbeným

Valentínska nedeľa v Poluse oslovila návštevníkov pozitívnou náladou a bohatým programom pre všetky zmysly – tance, hudobný koncert, tvorivé dielne, fotenie, líčenie, súťaženie. Toto všetko bolo súčasťou „zaláskovaného“ dňa venovaného zaľúbeným párom, ale aj rodinkám či partiám priateľov. Mladší mali o zábavu postarané vďaka farbičkám na tvár, staršie slečny a dámy zas využili možnosť vyskúšať trochu iné farbičky a nechali sa zdarma nalíčiť profesionálnou vizážistkou z polusáckej parfumérie Marionnaud.fotenie-r617_res.jpg

Nadšenci handmade darčekov, no aj zábudlivci, čo podcenili čas na prípravu valentínskeho prekvapenia, si mohli priamo na mieste vlastnoručne vyhotoviť vkusný darček pre milovanú osobu. A ak prišli do Polusu spolu s ňou či s ním, hneď o pár krokov ďalej bola pripravená srdiečková fotostena s možnosťou promptného vytlačenia fotky na pamiatku, ako aj šanca vyhrať letenky od spoločnosti Ryanair do  nových destinácií –Berlína, Atén a Dublinu.ryanair-r152_res.jpg

Ak mal niekto chuť len tak „vypnúť“ a nechať sa unášať nenáhlivou atmosférou víkendu a Valentína, stačilo málo – zavrieť si oči a započúvať sa do ľúbostných piesní v podaní talentovaného speváckeho páru Otta Kollmana s manželkou Silviou. Programom sprevádzala a  návštevníkov Polusu počas  súťaží  zabávala aj herečka Andrea Kiráľová-Somorovská.  A to, aby valentínska zábava gradovala, bolo už úlohou pre profesionálnych tanečníkov z Klimo dance štúdia. Skvele predviedli  temperamentné vystúpenia „tancov lásky“ – argentínskeho tanga a rumby a keď zrýchlili na jive, podarilo sa im strhnúť svojou energiou dokonca aj okolostojacich (neskôr už tancujúcich) divákov.tanecnici4-r304_res.jpg

Dve valentínske párty na jednom mieste – v  piatok gastronomická a v nedeľu zážitková. Takto vyzeral uplynulý víkend v Poluse. Nestihli ste sa zastaviť? Nič sa nedeje, veď Veľká noc je už predo dvermi! moderatorka-a-par-r364_res.jpg

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.