Utorok, 17. september, 2019 | Meniny má Olympia

Barevné hodinky oživí váš outfit

Hodinky obdařené barvami nemusí být jen doménou náctiletých. Oblíbený materiál silikon, který snadno pojme barevné skladby, je hojně užíván zejména při sportu. Kromě toho se takové hodinky snadno udržují na čistotu, což uvítá každá generace...

Hip Hop hodinky HWU0145

Tento model nepochybuje o určení pohlaví, které jej má nosit. Ryze růžové hodinky by si na sebe žádný hoch ani muž dozajista nevzal. Silikonový materiál, který obepíná bílý ciferník, je jak už bylo řečeno, skvělým materiálem, kterému neuškodí pot, a který se snadno udržuje na čistotu.

1-r931_res.jpg

Postačí vám vlhký ubrousek, možná trochu tekutého mýdla. Vyhněte se však kontaktu s ciferníkem, který by neměl přijít do styku s vodou a to i přes 3 ATM voděodolnost. Tyto analogové hodinky oceníte při sportu, ale i do školy nebo kanceláře - nebudou vám vadit během psaní, silikon je totiž, kromě všeho výše uvedeného, také perfektně poddajný materiál, který neškrtí ruku. Vroubkovaný řemínek těchto hodinek je u silikonu zase něco více méně neokoukaného. Cena vás také potěší.

Hello Kitty Jet Set JHK1004-9

Fialové hodinky o tvaru klasických pánských řemínkových hodinek, by také žádného pána nepotěšily. Značka Hello Kitty mluví za vše. Ačkoli jde o dámské hodinky, jedná se spíše o ryze dětský prvek, který skvěle unosíte ve škole.

2-r918_res.jpg

Bílý ciferník tohoto modelu hraje barvami, které dávají dohromady tvar nezaměnitelnému maskotovi značky, chybět zde nemůže ani samotný název značky Hello Kitty. Použité materiály, ze kterých byly hodinky vyhotoveny, jsou ocel a plast, zaměřte se tak na případnou alergii na kov u vašeho dítěte.

Jet Set Addiction Flashy Orange J16354-18

Podobné jako Hello Kitty, jsou tvarově podobné i tyto oranžové hodinky, které jsou k dispozici též ve žluté barvě. Tento model se již považuje za unisex a unosí jej všechny generace, dokonce skvěle oživí jinak fádní oblečení. Pouzdro i řemínek jsou vyhotoveny z polykarbonátu, vodotěsnost se nabízí do 5 ATM.

3-r339_res.jpg

Ochrana klímy spojí slovenské mestá a obce

Spoločnosť dm drogerie markt pokračuje už piaty rok v najväčšej iniciatíve na podporu dobrovoľníctva pod názvom dm {spoločne}.

Revolučný Volkswagen ID.3 naživo z Frankfurtu!

Na frankfurtskom autosalóne sa predstavil nový model Volkswagenu, ktorý je pre značku jedným z najdôležitejších v histórii.

Na hrúbke záleží. Aj dva centimetre rozhodujú

Stále viac sa hovorí o vplyve vnútorného vzduchu a stavebných materiálov na naše zdravie.