Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Týždeň knihy 2016

Pri príležitosti vyhlásenia 17. ročníka celoslovenského podujatia "Týždeň slovenských knižníc" organizuje Akademická knižnica MTF STU sídlom v Trnave podujatie „Týždeň knihy na MTF STU“ 29.2-4.3.2016

Pri príležitosti vyhlásenia 17. ročníka celoslovenského podujatia "Týždeň slovenských knižníc" organizuje  Akademická knižnica Materiálovotechnologickej fakulte so sídlom v Trnave podujatie „Týždeň knihy na MTF STU“ v dňoch 29.2.-4.3.2016.

Témami týždňa budú:

Kde mám publikačnú činnosť, ohlasy a čo máte v knižnici ? - Navigácia AKO sa mám orientovať v knižničnom systéme ARL? Prezentácia  AKO si nájdem zaevidovanú svoju publikačnú činnosť a ohlasy?

Výstava vedeckej a odbornej literatúry Slovart G.T.G. Bratislava (vydavateľstvá Cambridge Scholars Publishing, Cambridge University press, ICE-Institution of Civil Engineers, IET – The Institute of Engineering and Technology,... a mnohé ďaľšie)

Overovanie bonity zdrojov - „Čo potrebujete vedieť“: prednáška spojená s prezentáciou a vyhľadávaním  ...AKO hľadať vo  Web of Science, Scopus,...AKO si vyhľadám zdroje? AKO si overím registráciu ? AKO si nájdem impakt factor časopisu?

Prezentácia portálu www.levneknihy.cz priamo prevádzkovateľom pražského portálu. Sieť maloobchodných predajní pod značkou LEVNÉ KNIHY pôsobí na českom trhu v oblasti predaja kníh a mediálnych nosičov viac ako 15 rokov. Ročne v sieťach svojich predajní a v internetovej predajni nakupuje viac ako 3,5 milióna zákazníkov. Príďte sa zoznámiť  s možnosťami portálu.

Patenty,  patentovanie, patentujte. Prezentácia toho, čo by ste mali vedieť ohľadom procesu podávania prihlášok patentov a pod. a súvisiacich procesov na STU.  Prednášateľ : JUDr. Lucia Rybanská – Kancelária spolupráce s praxou STU

sme21a-r163_res.jpg

Počas celého týždňa:

Výmenná burza kníh
Knižnica bez poplatkov
Odpustenie upomienok za oneskorené vrátenie kníh po celý týždeň.
Otázky na knižnicu
Vy sa pýtate, my odpovedáme. Vaše otázky zasielajte na kniznica@mtf.stuba.sk. Odpovede na svoje otázky nájdete na www.kniznica.mtf.stuba.sk
Knižné záložky na  želanie
Vyrobíme Vám knižné záložky s Vaším menom alebo textom, skrátka podľa Vášho želania.

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.