Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Týždeň knihy 2016

Pri príležitosti vyhlásenia 17. ročníka celoslovenského podujatia "Týždeň slovenských knižníc" organizuje Akademická knižnica MTF STU sídlom v Trnave podujatie „Týždeň knihy na MTF STU“ 29.2-4.3.2016

Pri príležitosti vyhlásenia 17. ročníka celoslovenského podujatia "Týždeň slovenských knižníc" organizuje  Akademická knižnica Materiálovotechnologickej fakulte so sídlom v Trnave podujatie „Týždeň knihy na MTF STU“ v dňoch 29.2.-4.3.2016.

Témami týždňa budú:

Kde mám publikačnú činnosť, ohlasy a čo máte v knižnici ? - Navigácia AKO sa mám orientovať v knižničnom systéme ARL? Prezentácia  AKO si nájdem zaevidovanú svoju publikačnú činnosť a ohlasy?

Výstava vedeckej a odbornej literatúry Slovart G.T.G. Bratislava (vydavateľstvá Cambridge Scholars Publishing, Cambridge University press, ICE-Institution of Civil Engineers, IET – The Institute of Engineering and Technology,... a mnohé ďaľšie)

Overovanie bonity zdrojov - „Čo potrebujete vedieť“: prednáška spojená s prezentáciou a vyhľadávaním  ...AKO hľadať vo  Web of Science, Scopus,...AKO si vyhľadám zdroje? AKO si overím registráciu ? AKO si nájdem impakt factor časopisu?

Prezentácia portálu www.levneknihy.cz priamo prevádzkovateľom pražského portálu. Sieť maloobchodných predajní pod značkou LEVNÉ KNIHY pôsobí na českom trhu v oblasti predaja kníh a mediálnych nosičov viac ako 15 rokov. Ročne v sieťach svojich predajní a v internetovej predajni nakupuje viac ako 3,5 milióna zákazníkov. Príďte sa zoznámiť  s možnosťami portálu.

Patenty,  patentovanie, patentujte. Prezentácia toho, čo by ste mali vedieť ohľadom procesu podávania prihlášok patentov a pod. a súvisiacich procesov na STU.  Prednášateľ : JUDr. Lucia Rybanská – Kancelária spolupráce s praxou STU

sme21a-r163_res.jpg

Počas celého týždňa:

Výmenná burza kníh
Knižnica bez poplatkov
Odpustenie upomienok za oneskorené vrátenie kníh po celý týždeň.
Otázky na knižnicu
Vy sa pýtate, my odpovedáme. Vaše otázky zasielajte na kniznica@mtf.stuba.sk. Odpovede na svoje otázky nájdete na www.kniznica.mtf.stuba.sk
Knižné záložky na  želanie
Vyrobíme Vám knižné záložky s Vaším menom alebo textom, skrátka podľa Vášho želania.

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.