Piatok, 19. apríl , 2019

Týždeň knihy 2016

Pri príležitosti vyhlásenia 17. ročníka celoslovenského podujatia "Týždeň slovenských knižníc" organizuje Akademická knižnica MTF STU sídlom v Trnave podujatie „Týždeň knihy na MTF STU“ 29.2-4.3.2016

Pri príležitosti vyhlásenia 17. ročníka celoslovenského podujatia "Týždeň slovenských knižníc" organizuje  Akademická knižnica Materiálovotechnologickej fakulte so sídlom v Trnave podujatie „Týždeň knihy na MTF STU“ v dňoch 29.2.-4.3.2016.

Témami týždňa budú:

Kde mám publikačnú činnosť, ohlasy a čo máte v knižnici ? - Navigácia AKO sa mám orientovať v knižničnom systéme ARL? Prezentácia  AKO si nájdem zaevidovanú svoju publikačnú činnosť a ohlasy?

Výstava vedeckej a odbornej literatúry Slovart G.T.G. Bratislava (vydavateľstvá Cambridge Scholars Publishing, Cambridge University press, ICE-Institution of Civil Engineers, IET – The Institute of Engineering and Technology,... a mnohé ďaľšie)

Overovanie bonity zdrojov - „Čo potrebujete vedieť“: prednáška spojená s prezentáciou a vyhľadávaním  ...AKO hľadať vo  Web of Science, Scopus,...AKO si vyhľadám zdroje? AKO si overím registráciu ? AKO si nájdem impakt factor časopisu?

Prezentácia portálu www.levneknihy.cz priamo prevádzkovateľom pražského portálu. Sieť maloobchodných predajní pod značkou LEVNÉ KNIHY pôsobí na českom trhu v oblasti predaja kníh a mediálnych nosičov viac ako 15 rokov. Ročne v sieťach svojich predajní a v internetovej predajni nakupuje viac ako 3,5 milióna zákazníkov. Príďte sa zoznámiť  s možnosťami portálu.

Patenty,  patentovanie, patentujte. Prezentácia toho, čo by ste mali vedieť ohľadom procesu podávania prihlášok patentov a pod. a súvisiacich procesov na STU.  Prednášateľ : JUDr. Lucia Rybanská – Kancelária spolupráce s praxou STU

sme21a-r163_res.jpg

Počas celého týždňa:

Výmenná burza kníh
Knižnica bez poplatkov
Odpustenie upomienok za oneskorené vrátenie kníh po celý týždeň.
Otázky na knižnicu
Vy sa pýtate, my odpovedáme. Vaše otázky zasielajte na kniznica@mtf.stuba.sk. Odpovede na svoje otázky nájdete na www.kniznica.mtf.stuba.sk
Knižné záložky na  želanie
Vyrobíme Vám knižné záložky s Vaším menom alebo textom, skrátka podľa Vášho želania.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.