VÚB ponúka hypotéku s úrokom pod 1,5 %

Refinancujte s najnižšou úrokovou sadzbou na trhu.

Refinancujte s najnižšou úrokovou sadzbou na trhu.

Odľahčite svoj rozpočet. Nízke úrokové sadzby a možnosť predčasne splatiť hypoúver výrazne lacnejšie otvárajú cestu k výhodnému refinancovaniu. Napríklad na novej hypotéke, ktorá bude mať o desatinu nižší úrok ako mala pôvodná, môžete počas 20 rokov splácania ušetriť stovky až tisíce eur.

Hypotéka VÚB s príspevkom pre verných
Príspevok a atraktívny úrok 1,49 % môžete získať ako nový i refinancujúci klient, pokiaľ sa rozhodnete pre trojročnú dobu fixácie svojej hypotéky. Aj v prípade hypotekárnych úverov tak pokračujeme v odmeňovaní klientov, ktorí zostávajú so svojou bankou, navyše tentokrát už vopred. Príspevok je voliteľná služba a dá sa využiť pri všetkých typoch hypoúverov a viazaností, okrem hypotéky pre mladých, kde už dotácia je.
Ponuka hypotéky s úrokom od 1,49 % s príspevkom od VÚB banky bude trvať do 30. apríla 2016.
Navyše, pri refinancovaní do 18. marca 2016 získate okrem mimoriadne výhodného úročenia aj preplatenie poplatku za kataster vo výške 66 €.

Môžete ušetriť tisíce eur
Predstavte si, že si prenášate hypotéku inej banky do VÚB. Pôvodnú po 10-tich rokoch so zostatkom 63 005,85 € predčasne splatíte mimo fixácie. Poplatok za predčasné splatenie bude  1 % z výšky predčasne splateného úveru (630,06 €). Mesačnú splátku si znížite o takmer 78 €. A ušetríte viac ako 17 300 €.

tabulka-1-r350_res.jpg

* vrátane poplatku za kataster 66 € a poplatku za znalecký posudok 150 €.
** vrátane poplatku za poskytnutie (520 €) a poplatku za splatenie pôvodnej hypotéky vo výške 1 % (630,06 €). Bez nákladov za kataster a znalecký posudok.

Atraktívna ponuka aj v prípade dlhších fixácií

tabulka2-r221_res.jpg

Viac informácií na: https://www.vub.sk/hypoteka/

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?

Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?

Obľúbené mestá spája povestný francúzsky šarm, no aj tak sú úplne odlišné.

Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie

Prílohu s overenými receptami nájdete vloženú v denníku SME v piatok 13. júla.

Salón architektov A0 – Coneco 2018

– dve výstavy a ocenenie Zlatý Leonard za nápad a kreativitu celého výstavného priestoru pre Stavebnú fakultu STU v Bratislave.