VÚB ponúka hypotéku s úrokom pod 1,5 %

Refinancujte s najnižšou úrokovou sadzbou na trhu.

Refinancujte s najnižšou úrokovou sadzbou na trhu.

Odľahčite svoj rozpočet. Nízke úrokové sadzby a možnosť predčasne splatiť hypoúver výrazne lacnejšie otvárajú cestu k výhodnému refinancovaniu. Napríklad na novej hypotéke, ktorá bude mať o desatinu nižší úrok ako mala pôvodná, môžete počas 20 rokov splácania ušetriť stovky až tisíce eur.

Hypotéka VÚB s príspevkom pre verných
Príspevok a atraktívny úrok 1,49 % môžete získať ako nový i refinancujúci klient, pokiaľ sa rozhodnete pre trojročnú dobu fixácie svojej hypotéky. Aj v prípade hypotekárnych úverov tak pokračujeme v odmeňovaní klientov, ktorí zostávajú so svojou bankou, navyše tentokrát už vopred. Príspevok je voliteľná služba a dá sa využiť pri všetkých typoch hypoúverov a viazaností, okrem hypotéky pre mladých, kde už dotácia je.
Ponuka hypotéky s úrokom od 1,49 % s príspevkom od VÚB banky bude trvať do 30. apríla 2016.
Navyše, pri refinancovaní do 18. marca 2016 získate okrem mimoriadne výhodného úročenia aj preplatenie poplatku za kataster vo výške 66 €.

Môžete ušetriť tisíce eur
Predstavte si, že si prenášate hypotéku inej banky do VÚB. Pôvodnú po 10-tich rokoch so zostatkom 63 005,85 € predčasne splatíte mimo fixácie. Poplatok za predčasné splatenie bude  1 % z výšky predčasne splateného úveru (630,06 €). Mesačnú splátku si znížite o takmer 78 €. A ušetríte viac ako 17 300 €.

tabulka-1-r350_res.jpg

* vrátane poplatku za kataster 66 € a poplatku za znalecký posudok 150 €.
** vrátane poplatku za poskytnutie (520 €) a poplatku za splatenie pôvodnej hypotéky vo výške 1 % (630,06 €). Bez nákladov za kataster a znalecký posudok.

Atraktívna ponuka aj v prípade dlhších fixácií

tabulka2-r221_res.jpg

Viac informácií na: https://www.vub.sk/hypoteka/

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?