Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Zažite zmenu s modelom Hyundai Tucson

Motoristi sa zhodujú, že nový Hyundai Tucson navrhli dizajnéri s odvahou, eleganciou a neodolateľným šarmom.

Motoristi na celom svete sa zhodujú, že nový Hyundai Tucson navrhli dizajnéri s odvahou, eleganciou a neodolateľným šarmom.

Elegancia a komfort

Expresívna charakterová línia v profile písmena „Z“ nad výrezmi zadných blatníkov zvýrazňuje energický postoj vozidla na ceste. Zadná časť karosérie má čistý dizajn s líniami, ktoré zvýraznia úzke zadné svetlá a dodajú modelu imidž megahviezdy. Nadčasový dizajn je neprehliadnuteľný, dobrý motorista však pri takomto type auta požaduje aj adekvátny komfort. Zážitok z modelu Hyundai Tucson šoférovi spríjemňujú inteligentné, elektricky ovládané dvere batožinového priestoru, odomykanie a štartovanie bez kľúča, elektronická parkovacia brzda alebo parkovací systém umožňujúci zaparkovať paralelne aj kolmo. Vo vozidle taktiež nájdete aj navigačný systém novej generácie s 8-palcovým displayom, ktorý je viac ako trikrát rýchlejší ako predchádzajúce systémy v iných modeloch. Súčasťou kompletu je bezplatné poskytovanie služieb TomTom LIVE po dobu sedem rokov. K dispozícii je aj nový audio systém s CD prehrávačom, vstupy USB a AUX na pripojenie mobilných prehrávačov. Navyše, má batožinový priestor s veľkým základným objemom 513 litrov, čo je určite viac ako postačujúce aj na najväčšie nákupy.

Extra výkon za dobrú cenu

Nový Tucson bude mať tiež jednu z najširších ponúk motorov vo svojej triede. Motoristických fajnšmekrov určite poteší nový motor 1,7CRDi s vyšším výkonom a so 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou DCT. Keďže koncern si je aj pri modeli Tucson istý svojou kvalitou, k dispozícii máte záruku 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Hyundai chce novým modelom nadviazať na tradíciu lídra v segmente SUV a tomu prispôsobil aj cenu. Tucson môžete mať už od 18 990 € a s využitím ľahkých splátok dokonca už od 162 € mesačne. K tomu si pripočítajte poistenie za polovicu a zimné pneumatiky za extra výhodnú cenu a naozaj nemáte prečo ďalej váhať. Ak však ešte stále nie ste stopercentne rozhodnutí, príďte vyskúšať zmenu v podobe modelu Hyundai Tucson k nám na testovaciu jazdu. Tešíme sa na vás.

Načítavam video...

490x368-r815_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line