Zažite zmenu s modelom Hyundai Tucson

Motoristi sa zhodujú, že nový Hyundai Tucson navrhli dizajnéri s odvahou, eleganciou a neodolateľným šarmom.

Motoristi na celom svete sa zhodujú, že nový Hyundai Tucson navrhli dizajnéri s odvahou, eleganciou a neodolateľným šarmom.

Elegancia a komfort

Expresívna charakterová línia v profile písmena „Z“ nad výrezmi zadných blatníkov zvýrazňuje energický postoj vozidla na ceste. Zadná časť karosérie má čistý dizajn s líniami, ktoré zvýraznia úzke zadné svetlá a dodajú modelu imidž megahviezdy. Nadčasový dizajn je neprehliadnuteľný, dobrý motorista však pri takomto type auta požaduje aj adekvátny komfort. Zážitok z modelu Hyundai Tucson šoférovi spríjemňujú inteligentné, elektricky ovládané dvere batožinového priestoru, odomykanie a štartovanie bez kľúča, elektronická parkovacia brzda alebo parkovací systém umožňujúci zaparkovať paralelne aj kolmo. Vo vozidle taktiež nájdete aj navigačný systém novej generácie s 8-palcovým displayom, ktorý je viac ako trikrát rýchlejší ako predchádzajúce systémy v iných modeloch. Súčasťou kompletu je bezplatné poskytovanie služieb TomTom LIVE po dobu sedem rokov. K dispozícii je aj nový audio systém s CD prehrávačom, vstupy USB a AUX na pripojenie mobilných prehrávačov. Navyše, má batožinový priestor s veľkým základným objemom 513 litrov, čo je určite viac ako postačujúce aj na najväčšie nákupy.

Extra výkon za dobrú cenu

Nový Tucson bude mať tiež jednu z najširších ponúk motorov vo svojej triede. Motoristických fajnšmekrov určite poteší nový motor 1,7CRDi s vyšším výkonom a so 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou DCT. Keďže koncern si je aj pri modeli Tucson istý svojou kvalitou, k dispozícii máte záruku 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Hyundai chce novým modelom nadviazať na tradíciu lídra v segmente SUV a tomu prispôsobil aj cenu. Tucson môžete mať už od 18 990 € a s využitím ľahkých splátok dokonca už od 162 € mesačne. K tomu si pripočítajte poistenie za polovicu a zimné pneumatiky za extra výhodnú cenu a naozaj nemáte prečo ďalej váhať. Ak však ešte stále nie ste stopercentne rozhodnutí, príďte vyskúšať zmenu v podobe modelu Hyundai Tucson k nám na testovaciu jazdu. Tešíme sa na vás.

490x368-r815_res.jpg

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.