Zažite zmenu s modelom Hyundai Tucson

Motoristi sa zhodujú, že nový Hyundai Tucson navrhli dizajnéri s odvahou, eleganciou a neodolateľným šarmom.

Motoristi na celom svete sa zhodujú, že nový Hyundai Tucson navrhli dizajnéri s odvahou, eleganciou a neodolateľným šarmom.

Elegancia a komfort

Expresívna charakterová línia v profile písmena „Z“ nad výrezmi zadných blatníkov zvýrazňuje energický postoj vozidla na ceste. Zadná časť karosérie má čistý dizajn s líniami, ktoré zvýraznia úzke zadné svetlá a dodajú modelu imidž megahviezdy. Nadčasový dizajn je neprehliadnuteľný, dobrý motorista však pri takomto type auta požaduje aj adekvátny komfort. Zážitok z modelu Hyundai Tucson šoférovi spríjemňujú inteligentné, elektricky ovládané dvere batožinového priestoru, odomykanie a štartovanie bez kľúča, elektronická parkovacia brzda alebo parkovací systém umožňujúci zaparkovať paralelne aj kolmo. Vo vozidle taktiež nájdete aj navigačný systém novej generácie s 8-palcovým displayom, ktorý je viac ako trikrát rýchlejší ako predchádzajúce systémy v iných modeloch. Súčasťou kompletu je bezplatné poskytovanie služieb TomTom LIVE po dobu sedem rokov. K dispozícii je aj nový audio systém s CD prehrávačom, vstupy USB a AUX na pripojenie mobilných prehrávačov. Navyše, má batožinový priestor s veľkým základným objemom 513 litrov, čo je určite viac ako postačujúce aj na najväčšie nákupy.

Extra výkon za dobrú cenu

Nový Tucson bude mať tiež jednu z najširších ponúk motorov vo svojej triede. Motoristických fajnšmekrov určite poteší nový motor 1,7CRDi s vyšším výkonom a so 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou DCT. Keďže koncern si je aj pri modeli Tucson istý svojou kvalitou, k dispozícii máte záruku 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Hyundai chce novým modelom nadviazať na tradíciu lídra v segmente SUV a tomu prispôsobil aj cenu. Tucson môžete mať už od 18 990 € a s využitím ľahkých splátok dokonca už od 162 € mesačne. K tomu si pripočítajte poistenie za polovicu a zimné pneumatiky za extra výhodnú cenu a naozaj nemáte prečo ďalej váhať. Ak však ešte stále nie ste stopercentne rozhodnutí, príďte vyskúšať zmenu v podobe modelu Hyundai Tucson k nám na testovaciu jazdu. Tešíme sa na vás.

490x368-r815_res.jpg

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.