Streda, 19. február, 2020 | Meniny má Vlasta

Podtrhněte svou eleganci s hodinkami v béžové

Elegantní béžová barva se dokáže poddat každému oděvu i jeho odstínu. Zcela univerzální odstín oceníte při každé příležitosti, navíc nehrozí, že by vám béžový řemínek zežloutl.

Elegantní béžová barva se dokáže poddat každému oděvu i jeho odstínu. Zcela univerzální odstín oceníte při každé příležitosti, navíc nehrozí, že by vám béžový řemínek zežloutl, jako je tomu u bílých doplňků. Pojďte si tedy vybrat béžové hodinky podle svého vkusu...

1-r615_res.jpg

Michael Kors Madison MK5558 a Michael Kors Showstopper MK5217 jsou dámskými vodotěsnými hodinkami v pánském stylu. Tyto analogové hodinky disponují chronografem, luminiscencí a stopkami. Pouzdro je vyrobeno kombinací plastu a kovu. Tyto modely unosíte v práci i ve svém soukromí. I přesto jsou místní odstíny zlaté barvy až přehnaně laciné.

11-r702_res.jpg

GF Ferré GF9009L-02Z

Bizarní nevídané hodinky béžové barvy pro dámy. GF Ferré GF9009L-02Z je kombinací oceli a kůže, tvar ciferníku je oválný a možná bude určovat novodobý design hodinek, protože ciferník vypadá jako těžítko na stůl. Mezi funkce hodinek patří i nezbytná voděodolnost. Tento symbol nové elegance využijete snad při všech činnostech, kromě sportu. Může se jednat o opravdu originální a rozhodně nevídaný dárek.

2-r233_res.jpg

Diesel DZ4343

Pánský propracovaný model analogových hodinek od známé společnosti Diesel využívá béžové a černé barvy. Obrovský kulatý ciferník je ryze černé barvy a vyniká tak na podkladu béžového, až velbloudího, koženého řemínku.

diesel-dz4343-r614_res.jpg

Funkcí mají tyto hodinky opravdu hodně, za zmínku stojí například: chronograf, alarm, podsvícení, rotační luneta, světový čas, fáze měsíce, graf přílivu a odlivu, paměť na 30 telefonních čísel, odolnost vůči otřesu, kompas, výškoměr, barometr, 3 časová pásma, dotykový displej, hloubkoměr, atd., atd. Řeč je tak spíše o povedeném "počítači" na ruce, než o klasických hodinkách. Co se musí uznat, je míra elegance, kterou si tyto multifunkční hodinky zachovaly. Všechna čest Dieselu.

Fakulta posiela študentov do verejných inštitúcií a vzdeláva ich

Počas štúdia na vysokej škole mladí ľudia dospievajú a tvoria si svoju osobnosť.

Moderné, inovatívne a praktické štúdium práva? U nás sa to dá!

Naša fakulta je najstaršou, najväčšou a najprestížnejšou právnickou fakultou na Slovensku.

Prečo je Nitra rajom študentov?

Je atraktívna, aktuálna, akčná inštitúcia poskytujúca vysokoškolské vzdelávanie so 60-ročnou tradíciou.