Utorok, 23. apríl , 2019

MTF STU so sídlom v Trnave – Job Day 2016

Čo budem robiť, keď ukončím štúdium na vysokej škole? Aké mám možnosti? Kde získam pracovné skúsenosti? Otázka, ktorá trápi mnoho študentov. Aby fakulta uľahčila študentom orientovať sa na súčasnom trhu práce, ponúka im dňa 16. 3. 2016 v rámci 4. ročníka úspešnej akcie JOB DAY 2016 stretnutie priamo na pôde fakulty so zástupcami firiem a spoločností so širokým zameraním.

Úspech tejto akcie dokazuje tohtoročná účasť 28 prihlásených firiem a spoločností, z toho 3 personálne agentúry a jazyková škola.

Cieľom akcie je ponúknuť študentom množstvo zaujímavých informácií o spoločnostiach a firmách pôsobiacich na trhu práce doma i v zahraničí v rámci ich prezentácií.

Študenti sa oboznámia s podmienkami prijímania uchádzačov do zamestnania priamo od zamestnávateľov a majú možnosť  vyskúšať si reálnu komunikáciu medzi uchádzačmi-študentmi na jednej strane a zamestnávateľom na strane druhej.

Súčasťou akcie je aj súťaž o týždennú stáž v jednej z prezentujúcich spoločností. Myšlienkou organizovania akcie JOB DAY je predovšetkým poskytnúť absolventom fakulty čo najlepšie šance na vstup do pracovnej sféry po ukončení štúdia na vysokej škole. Viac informácií tu.

sme-03-r714_res.jpg

Dokonalá záhrada? Nezabudnite na prísun vody.

Ako na zavlažovanie a prísun vlahy pre vaše rastlinky?

Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou

Klimatizácie sa v poslednej dobe stali bežnou súčasťou slovenských domácností.

Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto

Automobilová udalosť roka láka na viaceré NAJ. Organizátori sľubujú, že bude silnejší a štýlovejší než kedykoľvek predtým.

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.