Vieme, kde dostane úrok 1,5 % na hypotéke každý a bez háčikov!

Chcete aj vy platiť za hypotéku menej? Vyberte si banku, ktorá vám dá výhodný úrok bez skrytých podmienok či nečakaných háčikov.

Už od 21. marca bude vďaka novej legislatíve predčasné splatenie hypotéky mimo výročia fixácie oveľa lacnejšie a cesta za výhodnejšími podmienkami do inej banky o niečo jednoduchšia. Banky tak na trhu hypoték rozpútali ešte väčší boj o každého jedného klienta. Úrokové sadzby navyše začali klesať na nové historické minimá a Slováci si tak môžu zabezpečiť vlastné bývanie či refinancovať svoje nevýhodné hypotéky oveľa lacnejšie ako kedykoľvek predtým. Ale siahne si na najnižšie úroky na hypotékach naozaj každý?

Pravda je taká, že bitka na trhu hypoték sa začína obracať proti klientom. Najnižšie sadzby totiž viaceré banky podmieňujú nielen využívaním ďalších služieb ako je otvorenie účtu či poistenie úveru, ale najnovšie napríklad aj povinnosťou zaplatiť banke v prípade predčasného splatenia sankcie nad rámec zákona. Veľmi ľahko sa tak môžete stať rukojemníkom banky, ktorá vám naoko výhodnejšou hypotékou iba tesnejšie uťahuje „slučku na krku“.

V ktorej banke háčiky nenájdete?

Jedinou bankou na Slovensku, ktorá dlhodobo poskytuje na hypotéke výhodnú a jednotnú úrokovú sadzbu naozaj pre každého, a to bez akýchkoľvek dodatočných podmienok či ďalších háčikov, je stále Prima banka. Od marca navyše Prima banka úrok na hypotékach s 3-ročnou fixáciou znížila na 1,5 % ročne pre každého. Jej férová a transparentná ponuka je tak teraz ešte výhodnejšia a platí pre všetky nové aj refinančné hypotéky schválené do 30. 4. 2016.

Prima banka zároveň poskytuje najrýchlejší a najjednoduchší proces vybavenia novej hypotéky ako aj jej prenesenia z inej banky do Prima banky. Pri prenose hypotéky do Prima banky nepotrebujete žiadne nové doklady, stačí ak prinesiete pôvodnú úverovú a záložnú zmluvu a pôvodný znalecký posudok, ak ho máte k dispozícii. Banka žiadosť o hypotéku posúdi na počkanie a vy tak už pri prvej návšteve pobočky môžete odísť s novou úverovou zmluvou.

TIP: Znížte si úrok na hypotéke aj vy a výrazne tak ušetríte. V Prima banke dostane úrok 1,5 % ročne naozaj každý, bez dodatočných podmienok či ďalších háčikov.

Spočítajte si aj vy, koľko môžete na vašej hypotéky ušetriť

hypotéka

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com

Diplomacia v praxi – unikát, ktorý funguje dodnes

BRATISLAVA 12. december 2018 – V roku 2004 sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal vyučovať predmet Diplomacia v praxi.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit