Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Tlačové správy Sme.sk s rekordnou návštevnosťou

Vo februári 2016 zaznamenal server Tlačové správy Sme.sk rekordnú návštevnosť 125 112 reálnych užívateľov. V poslednom štvrťroku ho sledovalo priemerne mesačne až 104 902 ľudí.

Vo februári 2016 zaznamenal server tlacovespravy.sme.sk rekord vo svojej viac ako štvorročnej histórii, keď v danom mesiaci stránku navštívilo 125 112 reálnych užívateľov (RU) a priemerná návštevnosť za posledné tri mesiace (12/2015 - 2/2016) dosiahla 104 902 RU.

Počet platených pr článkov zverejnených v druhom mesiaci tohto roka bol bezmála sto tridsať, teda na tlacovespravy.sme.sk boli publikované v priemere štyri nové platené správy denne. Priemer počtu otvorení desiatich najčítanejších februárových pr článkov presiahol 14 tisíc, keď väčšina z nich bola s príplatkovým umiestnením v prémiovom obsahu Sme.sk (t.j. boli avizované obmedzený čas aj na hlavnej stránke Sme.sk, vo vybranej sekcii Sme.sk alebo vo widgete Tlačové správy umiestnenom v spravodajstve).

Od spustenia stránky v roku 2011 zadávatelia zverejnili na serveri vyše šesťtisíc dvesto platených tlačových správ alebo pr článkov. Ponuka služieb servera zahŕňa pre platiacich zadávateľov publikovanie jednotlivých tlačových správ s možnosťou ich príplatkového umiestnenia v prémiovom obsahu i možnosť uverejňovať cez platený prístup neobmedzený počet pr článkov. Viac v ponuke riešení.  Skupina zadávateľov s plateným prístupom sa počas celej histórie servera rozrástla na viac ako dve stovky.

Čitatelia centrály pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk predstavujú vzdelanostnú a ekonomickú elitu obyvateľov Slovenska: 43% percent z nich má vysokoškolské alebo vyššie odborné vzdelanie (priemerný slovenský užívateľ internetu: 21,75%); viac ako 75,% užívateľov je z najbonitnejších socioekonomických skupín A, alebo B, alebo C (priemerný slovenský užívateľ internetu: 53%). Viac o bonite čitateľov.

V prípade záujmu o služby servera tlacovespravy.sme.sk
kontaktujte obchodný tím telefonicky na 02/59 233 227 alebo mejlom na mailto:internet@petitpress.sk.

Viac článkov o tlačových správach na Sme.sk

Zdroje: Aimmonitor; Petit Press, a.s.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line