Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Ocenenie pre MTF STU

Pri príležitosti 25. výročia vzniku Zväzu slovenských vedeckotechnických spoločností bola Materiálovotechnologickej fakulte STU so sídlom v Trnave udelená pamätná plaketa ZSVTS. Slávnostné zhromaždenie bolo organizované pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky, pána Andreja Kisku počas konferencie – FITS 2015 – Fórum inžinierov a technikov Slovenska s mottom 25 rokov premien vedy a techniky na Slovensku.

Pamätnú plaketu za MTF STU prevzali prodekan pre vnútorné a zahraničné vzťahy prof. Ing. Milan Marônek, CSc. a prodekan pre rozvoj doc. Ing. Peter Pokorný, PhD.

Ocenenie fakulty je odozvou na nepretržitú snahu fakulty v oblasti  prípravy budúcich inžinierov a technikov pre úlohy v oblasti inovácií, riadenie tvorivého potenciálu inžinierov a technikov a efektívneho prenosu poznatkov medzi akadémiou a praxou.

Fórum inžinierov a technikov Slovenska je pokračovaním tradície každoročných stretnutí ZSVTS, ktoré majú za cieľ poskytnúť platformu pre výmenu myšlienok inžinierov a technikov z najrôznejších odborných oblastí a pre hľadanie riešení ako odstrániť bariéry vo využití tvorivého potenciálu.

25-r185_res.jpg

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.