Pondelok, 24. február, 2020 | Meniny má Matej

Ocenená dizertačná práca MTF STU

Ocenený študent MTF STU so sídlom v Trnave Ing. Ľubomír Šmida, PhD.

Dr.h.c. prof. Ing. Jozef Mihok, PhD., predseda Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky vyhlásil 8. ročník súťaže „Cena za najlepší publicistický príspevok v oblasti kvality práce, produkcie a života" ako jednu zo strategických aktivít Národného programu kvality Slovenskej republiky.

Poslaním súťaže je umožniť získavať a šíriť nové poznatky v oblasti kvality práce, produkcie a života na Slovensku pre trvalé zlepšovanie a predstihové inovácie.

Cieľom súťaže je upozorniť na prácu novinárov, publicistov, redakcií, vedeckých pracovníkov a absolventov vysokých škôl, zameranú na oblasť kvality, podporiť ich a oceniť za výnimočné príspevky, ktoré zachytávajú uvedenú tému a prispievajú k zvyšovaniu povedomia verejnosti o problematike a jej prínosoch pre spoločnosť.

V kategórii D – Najlepšia dizertačná práca bol ocenený študent MTF STU so sídlom v Trnave Ing. Ľubomír Šmida, PhD. s prácou Návrh tvorby systému udržateľných zdieľaných hodnôt priemyselného podniku v kontexte s udržateľným spoločensky zodpovedným podnikaním (školiteľ prof. Ing. Peter Sakál, CSc. – UPIM)

26-r976_res.jpg

Denník SME s odznakom Nie v našej krajine

Odznak proti extrémizmu nájdete vložený v denníku SME v utorok 25. februára.

Nestarnú, ale dozrievajú

Objavili sme pre vás inšpiratívnych slovenských mužov, o ktorých ste možno nepočuli, a predsa stojí za to sa s nimi zoznámiť.

Tipy na darček pre krstniatko

Byť krstným rodičom je pocta. Ide o vzťah, ktorý prehlbuje vzťahy, robí vás súčasťou užšieho rodinného kruhu.