Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Ocenená dizertačná práca MTF STU

Ocenený študent MTF STU so sídlom v Trnave Ing. Ľubomír Šmida, PhD.

Dr.h.c. prof. Ing. Jozef Mihok, PhD., predseda Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky vyhlásil 8. ročník súťaže „Cena za najlepší publicistický príspevok v oblasti kvality práce, produkcie a života" ako jednu zo strategických aktivít Národného programu kvality Slovenskej republiky.

Poslaním súťaže je umožniť získavať a šíriť nové poznatky v oblasti kvality práce, produkcie a života na Slovensku pre trvalé zlepšovanie a predstihové inovácie.

Cieľom súťaže je upozorniť na prácu novinárov, publicistov, redakcií, vedeckých pracovníkov a absolventov vysokých škôl, zameranú na oblasť kvality, podporiť ich a oceniť za výnimočné príspevky, ktoré zachytávajú uvedenú tému a prispievajú k zvyšovaniu povedomia verejnosti o problematike a jej prínosoch pre spoločnosť.

V kategórii D – Najlepšia dizertačná práca bol ocenený študent MTF STU so sídlom v Trnave Ing. Ľubomír Šmida, PhD. s prácou Návrh tvorby systému udržateľných zdieľaných hodnôt priemyselného podniku v kontexte s udržateľným spoločensky zodpovedným podnikaním (školiteľ prof. Ing. Peter Sakál, CSc. – UPIM)

26-r976_res.jpg

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.