Štvrtok, 23. máj , 2019

S outfitem a hodinkami v barvě bordo vás nikdo nepřehlédne

Bordo barva je velmi různorodě identifikovatelná. U některých jde o rudou barvu, u druhých o vínovou, jinde jde o odstín růžové či o růžovou v kombinaci s fialovou. Představme si tedy směs těchto barev na nezbytných hodinkách, které vám dělají celodenní společnost, nebo které se dokážou sladit s vaším společenským či sportovním oděvem...

1-r777_res.jpgMožná nezvyklá barva pro pány, ale sem s nimi - Timex Ironman T5K472 - multifunkční digitální hodinky mohutného tvaru, které ocení zejména opravdu nároční muži. Tvar těchto hodinek se pohybuje na pomezí hrany i kruhu. Pouzdro i řemínek kombinuje ocel, plast i kaučukovou gumu, barva ciferníku dokáže hrát barvami - hodinky mají totiž podsvícení pro špatnou viditelnost večer. Vybrat si můžete jak z barev samotných hodinek, tak dokonce ve stupni voděodolnosti tohoto modelu.

Teď už ale k funkcím Timex Ironman T5K472, jde o chronograf, alarm, luminiscenci, stopky, teploměr, rotační lunetu, světový čas, fáze měsíce, graf přílivu i odlivu, dále tyto hodinky pamatují až 30 telefonních čísel, jsou odolné vůči otřesům, disponují kalendářem, výškoměrem, barometrem, 3 časovými pásmy, rádiem, indikátorem stavu baterie, dotykovým displejem, atd. atd. Rozhodně potěší dobrodruhy i všestranně vzdělané muže.

michael-kors-caitlin-mk3412-r236_res.jpg

Michael Kors Caitlin MK3412 jsou nádherné dámské elegantní hodinky s pouzdrem ciferníku i řemínkem z pozlacené oceli. Pole ciferníku je pak naší kýžené brvy na pomezí vínové, fialové, a tedy bordo. U těchto hodinek nechybí ani kamínky, které zdobí hranici ciferníku. Tento model je rovněž voděodolný. Skvělá volba do společnosti, například do divadla. Jen pozor na stříkaný ocelový řemínek, který může časem ztrácet svou zlatou barvu. Je tak nutné o hodinky pečovat a nevystavovat je vlhkosti, potu nebo ostrým okolním předmětům.

O2: Záujemcov o eKasu vybavujeme flexibilne

Kto si nenechá zmenu na poslednú chvíľu, termín stihne.

VIDEOrecenze autokamery MiVue C380 Dual - hodnotí youtuber DIY!

Duální značková autokamerka Mio MiVue C380 se zadní kamerkou v nezávislém testu youtubera DIY G.! Jak hodnotí natáčení a funkce?

Autokamera Mio MiVue C380Dual v testu DIY youtubera!