Najděte svůj pravý styl s kosmetikou NYC

Kosmetika New York je cenově dostupnou a oblíbenou verzí produktů, určených k ženskému zkrášlování. NYC zahrnuje obličejovou kosmetiku, od make-upů až po oční stíny, vše v bohaté škále odstínů.

Kosmetika New York je cenově dostupnou a oblíbenou verzí produktů, určených k ženskému zkrášlování. NYC zahrnuje obličejovou kosmetiku, od make-upů až po oční stíny, vše v bohaté škále odstínů, někdy dokonce i vůní.

Levnou a zdravotně nezávadnou kosmetiku od tohoto výrobce zakoupíte v každé lepší drogerii, nebo se obraťte na specializovaný e-shop. Kromě obličejové kosmetiky si také vyberete z rozlehlé péče o nehty, jsou to laky, ale také olejové kůry ke zlepšení stavu kůžičky okolo a podobné nezbytné vymoženosti této doby...

1-r261_res.jpg

Z očních stínů se nabízí větší paletky kombinace barev, ale i paletka s jedními očními stíny. Momentálně nejvýhodnější je si produkt NYC New York Color Individual Eyes Custom Palette - oční stíny , který kombinuje zemité barvy s odvážnější fialovou.

12489-largedefault-r147_res.jpg

Konkrétně tato paletka barev skvěle ladí k modrým očím. Zvolit můžete také menší provedení podobných barev - NYC New York Color Metro Quartet Eye Shadow - oční stíny odstín 792 Hot Couture 3,4 g , ryze přírodní, hnědé odstíny pak naleznete v produktu NYC New York Color Instinct Eye Shadow Palette - oční stíny odstín 969 Rooftop 2,7 g .

3-r458_res.jpg

Základem tváře je však make-up, NYC nabízí i pudrový, i klasický krémový. Z pudrových lze zmínit dvouodstínový NYC New York Color Sun 2 Sun Bronzing Powder - make-up odstín 717A Bronze Gold 6,2 g . Ten dodá pleti opálený vzhled, a zároveň minimalizuje lesk pleti.

4-r265_res.jpg

Make-up určený k roztírání je pak NYC New York Color Skin Matching Foundation , prezentujme například odstín 691 Honey Light 30 ml, ale na výběr máte samozřejmě z různých barev.

5-r139_res.jpg

Tento produkt je vhodný pro všechny typy pleti. V poslední době je ale rovněž oblíbený BB krém, NYC New York BB Creme 5in1 Instant Matte , který se zaměřuje především na přirozený a zdravý tón pleti.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.