Tri kroky k dlhotrvajúcemu priateľstvu

Dobrý priateľ je jedným z najväčších darov, o ktorý sa oplatí zabojovať.

Dobrý priateľ je jedným z najväčších darov, o ktorý sa oplatí zabojovať. Ukážeme vám, ako na to!

Rada číslo jeden – pritiahnite na seba pozornosť! Buďte tým, ktorého si ostatní v dave všimnú. Vyhýbajte sa však provokatívnemu oblečeniu, o ktorom si myslíte, že je „cool“, len preto, lebo ste podobné videli vo výklade značkového obchodu. Nájdite si svoj osobný „totem“, ktorý ostatným bez slov napovie, že máte štýl, vkus, a že viete investovať tam, kde sa to oplatí. Zárukou úspechu bude napríklad smartfón Samsung Galaxy S7 edge s po oboch stranách zakriveným displejom. Ak ste však konzervatívnejší, môžete siahnuť po jeho bratovi Galaxy S7. Ich kovovo-sklenené telá sú neprehliadnuteľné. Zároveň máte vďaka funkcii Always-On informáciu o čase a ďalších notifikáciách neustále pred očami, takže na rozdiel od ostatných majiteľov smartfónov nemusíte kvôli kontrole stavu rozsvecovať displej.

02-490-r177_res.jpg

Najnáročnejším krokom k spriateleniu sa je začať konverzáciu. Ľudia majú plné zuby otrepaných fráz, ale vy ste iný, takže urobíte niečo nečakané. V exteriéri môžete napríklad využiť hustý dážď, uprostred ktorého si vyberiete svoj vodeodolný Galaxy S7 edge či Galaxy S7. Vás by snáď nezaujal niekto, kto je pripravený aj na nečakané situácie? Vzbudíte tým dôveru a na nového kamaráta máte ideálne našliapnuté. Môžete mu napríklad ponúknuť pomoc tým, že mu zavoláte taxík, pokiaľ sa nemá ako dopraviť domov (verte, že jeho smartfón by takýto mokrý telefonát nezvládol).

04-490-px-r681_res.jpg

Ak váš budúci priateľ prijal vašu pomoc, vedzte, že to najťažšie máte za sebou. Teraz by to chcelo niečo, čo vaše kamarátstvo spečatí. A keďže malé činy robia veľké veci, skúste svoje sympatie preukázať nejakým jednoduchým gestom. Využite chvíľu príjemného rozhovoru, napríklad pri rozprávaní vtipnej príhody, a akonáhle nastúpi pointa, spontánne vytiahnite svoj Galaxy S7 edge a urobte si tú najlepšiu spoločnú selfie, akú kedy váš nový kamarát videl. A to bez zdĺhavého „nastavovania sa“ a vyškierania sa do objektívu. Galaxy S7 edge či Galaxy S7 totiž zaostrujú automaticky a nevadia im ani slabé osvetlenie, či iné nepriaznivé podmienky. Fotografie sú vždy ostré a detailné ako od profesionála.

Prešli ste už všetkými krokmi? Gratulujeme a želáme vám, aby ste sa o svoje nové priateľstvo starali tak, ako sa bude váš nový smartfón Samsung Galaxy S7 edge alebo Galaxy S7 starať o vás!

www.samsung.sk

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.