Utorok, 18. február, 2020 | Meniny má Jaromír

Tri kroky k dlhotrvajúcemu priateľstvu

Dobrý priateľ je jedným z najväčších darov, o ktorý sa oplatí zabojovať.

Dobrý priateľ je jedným z najväčších darov, o ktorý sa oplatí zabojovať. Ukážeme vám, ako na to!

Rada číslo jeden – pritiahnite na seba pozornosť! Buďte tým, ktorého si ostatní v dave všimnú. Vyhýbajte sa však provokatívnemu oblečeniu, o ktorom si myslíte, že je „cool“, len preto, lebo ste podobné videli vo výklade značkového obchodu. Nájdite si svoj osobný „totem“, ktorý ostatným bez slov napovie, že máte štýl, vkus, a že viete investovať tam, kde sa to oplatí. Zárukou úspechu bude napríklad smartfón Samsung Galaxy S7 edge s po oboch stranách zakriveným displejom. Ak ste však konzervatívnejší, môžete siahnuť po jeho bratovi Galaxy S7. Ich kovovo-sklenené telá sú neprehliadnuteľné. Zároveň máte vďaka funkcii Always-On informáciu o čase a ďalších notifikáciách neustále pred očami, takže na rozdiel od ostatných majiteľov smartfónov nemusíte kvôli kontrole stavu rozsvecovať displej.

02-490-r177_res.jpg

Najnáročnejším krokom k spriateleniu sa je začať konverzáciu. Ľudia majú plné zuby otrepaných fráz, ale vy ste iný, takže urobíte niečo nečakané. V exteriéri môžete napríklad využiť hustý dážď, uprostred ktorého si vyberiete svoj vodeodolný Galaxy S7 edge či Galaxy S7. Vás by snáď nezaujal niekto, kto je pripravený aj na nečakané situácie? Vzbudíte tým dôveru a na nového kamaráta máte ideálne našliapnuté. Môžete mu napríklad ponúknuť pomoc tým, že mu zavoláte taxík, pokiaľ sa nemá ako dopraviť domov (verte, že jeho smartfón by takýto mokrý telefonát nezvládol).

04-490-px-r681_res.jpg

Ak váš budúci priateľ prijal vašu pomoc, vedzte, že to najťažšie máte za sebou. Teraz by to chcelo niečo, čo vaše kamarátstvo spečatí. A keďže malé činy robia veľké veci, skúste svoje sympatie preukázať nejakým jednoduchým gestom. Využite chvíľu príjemného rozhovoru, napríklad pri rozprávaní vtipnej príhody, a akonáhle nastúpi pointa, spontánne vytiahnite svoj Galaxy S7 edge a urobte si tú najlepšiu spoločnú selfie, akú kedy váš nový kamarát videl. A to bez zdĺhavého „nastavovania sa“ a vyškierania sa do objektívu. Galaxy S7 edge či Galaxy S7 totiž zaostrujú automaticky a nevadia im ani slabé osvetlenie, či iné nepriaznivé podmienky. Fotografie sú vždy ostré a detailné ako od profesionála.

Prešli ste už všetkými krokmi? Gratulujeme a želáme vám, aby ste sa o svoje nové priateľstvo starali tak, ako sa bude váš nový smartfón Samsung Galaxy S7 edge alebo Galaxy S7 starať o vás!

www.samsung.sk

Do BILLA športovej rodiny pribudla biatlonistka Paulína Fialková

Vo februári k súčasným mužským ambasádorom pribudla úspešná biatlonistka Paulína Fialková.

Paulína Fialková.

Heroes: Klienti sú naši hrdinovia

Reklamná agentúra sa svojou prácou snaží meniť svet k lepšiemu.

Domácnosti teraz môžu získať dotáciu až 3 400 eur

Národný projekt Zelená domácnostiam II pokračuje aj v roku 2020.