Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Zavítajte do raja, plného zážitkov, u nás vo Vajnorii!

Všetko pre rodinu, zaujímavé podujatia a aj skvelé zľavy.

Budova nákupného centra Vajnoria sa hneď po svojom otvorení stala obľúbeným miestom mnohých rodín. Pod strechou totiž ukrýva oveľa viac, ako len obchodné prevádzky či tovar na pultoch. Vajnoria sa stala rajom, plným zážitkov, v podobe rôznych zaujímavých a zábavných podujatí, ako aj najlepším centrom rodinných nákupov, vďaka širokej ponuke a skvelým zľavám.  Najdôležitejšie však je, že sa stala miestom, kam sa ľudia budú vždy radi vracať.

Raj rodinných nákupov

Niet divu, že sa Vajnoria nazýva centrom rodinných nákupov. V jej ponuke zaručene nájdete všetko pre vašu domácnosť, ako aj všetko potrebné preto, aby ste v nej so svojou rodinou mohli spokojne žiť. Je jedno, čo potrebujete, vo Vajnorii určite nebudete mať problém nájsť to. Nájdete u nás širokú ponuku obchodov a služieb – od drogérie, potravín, lekárne, detského oblečenia, módy, trafiky, čistiarne, kaderníctva, stávkovej kancelárie, kníhkupectva, kvetinárstva či chuťoviek pre vašich domácich miláčikov, až cez príjemné miesta na posedenie s priateľmi alebo rodinou, pri dobrej káve či pohári vína. Veľkou výhodou Vajnorie je aj bezplatné parkovanie, ktoré dáva vašej rodine možnosť pokojného nakupovania bez obáv o to, koľko budete musieť zaplatiť za prenájom parkovacieho miesta po dobu návštevy centra.

1-r801_res.jpg

Množstvo krásnych zážitkov!

Nákupné centrum Vajnoria má pre vás vždy v zásobe niekoľko akcií a podujatí, na ktorých so svojou rodinou rozhodne nebudete chcieť chýbať. Skvelým príkladom sú Interaktívne bábkové predstavenia, ktoré mali návštevníci prednedávnom možnosť vo Vajnorii vidieť. Hlavnou zložkou programu boli bábkové predstavenia, ktoré vyčarili mnoho úsmevov na tvárach detí, rovnako ako aj dospelých návštevníkov. Počas celej akcie však mohli rodičia sledovať aj šikovnosť svojich detí na tvorivých dielničkách, alebo sa napríklad zapojiť do súťaže o najkrajšiu zamilovanú fotografiu, k príležitosti Valentína. Jej šťastní víťazi sa potom mohli tešiť z exkluzívneho darčekového koša, vyskladaného z produktov centra.

2-r107_res.jpg

Vajnoria má za sebou už celú sériu podobne úspešných podujatí, ktoré majú taktiež svoju zásluhu na tom, že sa k nám rodiny vždy rady vracajú. Z návštevy nákupného centra sa vďaka nim vždy vstáva zážitok pre deti, ale aj rodičov. Sledujte preto akcie, ktoré Vajnoria do budúcna pripravuje a príďte si vyskúšať ich atmosféru na vlastnej koži, so svojou rodinou.

Aby vaša rodina mala všetko, čo potrebuje

Vajnoria je otvorená sedem dní v týždni, aby vašej rodine nikdy nič nechýbalo. Myslíme aj na vašu peňaženku a preto sme pre vás pripravili februárový leták plný zliav, ktorý ponúka hneď niekoľko skvelých príležitostí, ako ušetriť. Nájdete ho vo svojich schránkach, aby ste si mohli v pokoji domova poprezerať jednotlivé akciové ponuky prevádzok centra.

Príďte sa aj s rodinou potešiť do raja nákupov a zažite jedinečnú atmosféru nákupného centra vo Vajnoroch.  Zistite viac o podujatiach a akciách Vajnorie a získajte podrobnejší prehľad o službách centra na webe: www.vajnoria.sk. Presvedčte sa sami a uvidíte, že nakupovanie vo Vajnorii si zamilujete!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line