Vo štvrtok 17.3.2016 od 19.00 hod. sa uskutoční reštaurácii Parcafe ďalšia výnimočná galavečera spojená s degustáciou famóznych bielych vín Saint Clair.
Saint Clair je rodinné vinárstvo z oblasti Marlborough na Novom Zélande, ktoré vlastnia manželia Neal a Judy Ibbotson. V roku 1978 vysadili prvé vinohrady a položili základy úspešnej firmy. S výrobou vína pod vlastnou značkou Saint Clair začali v roku 1994.
V roku 2008 získali v jednom roku významné medzinárodné ocenenie pre obe odrody Sauvignon Blanc a Pinot Noir ako prvé vinárstvo z Nového Zélandu. Tak isto sú držiteľom ocenenia vinárstvo roka na Novom Zélande z roku 2005.
Na budovaní firmy sa dnes aktívne podieľajú aj deti Ibbotsonovcov. Dcéry Sarina a Julie sa venujú podpore predaja a marketingu, syn Tony je autorom pôvodnej etikety z roku 1994 a je zodpovedný za dizajn a propagáciu značky.
Na pozvanie spoločnosti Provino príde vzácny hosť pani Sarina Ibbotson, marketingová manažérka vinárstva, ktorá vás bude celým večerom sprevádzať.
Okrem výnimočných bielych vín si počas večera vychutnáte aj skvelé menu, ktoré pre vás pripravil Executive Chef reštaurácie Daniel Hrivňák.