Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Príležitosti bez hraníc pre študentov FEM SPU v Nitre

Fakulta ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre je známa nielen atraktívnymi študijnými programami, ale aj veľkou pozornosťou, ktorú venuje internacionalizácii. Patrí k fakultám, ktoré vysielajú najviac študentov na študijné a odborné pobyty v rámci programu Erasmus. Okrem toho sa vedenie fakulty snaží, aby študentom prinášalo nové možnosti aj za hranicami Európskej únie. Práve v týchto dňoch zverejnilo vedenie fakulty dve nové ponuky na odborné stáže: na Louisiana State University v USA a v marketingovej konzultačnej spoločnosti v St. Petersburgu v Ruskej federácii, ktorá poskytuje marketingové poradenstvo a vypracúva trhové štúdie pre potravinárske podniky v Rusku i v Európe. A to nie je všetko. Na leto sa tešia určite všetci študenti, ale mimoriadne tí, ktorí pôjdu na letnú školu do Číny, pretože sa učia čínsky jazyk, ktorý sa na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre vyučuje bezplatne. A po prázdninách mnohí nastúpia na program dvojitých diplomov, čo bude znamenať štúdium dvoch semestrov v prekrásnom prostredí historického mesta Krakov v Poľsku. A ďalšia skupina študentov, už tradične, nastupuje na štúdium dvojitých diplomov do Moskvy. Viac informácií na www.fem.uniag.sk cina2015-r679_res.jpg Vedenie Fakulty ekonomiky a manažmentu ponúka študentom zaujímavé možnosti aj za hranicami EÚ. Prvý ročník letnej školy v Číne sa uskutočnil v júli a auguste 2015. femka-r108_res.jpg Pobyt v zahraničí je vždy nová skúsenosť a nové zážitky. Študenti Fakulty ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre na Louisiana State University v USA zažili aj Deň sv. Patrika.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.