Pondelok, 22. apríl , 2019

Príležitosti bez hraníc pre študentov FEM SPU v Nitre

Fakulta ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre je známa nielen atraktívnymi študijnými programami, ale aj veľkou pozornosťou, ktorú venuje internacionalizácii. Patrí k fakultám, ktoré vysielajú najviac študentov na študijné a odborné pobyty v rámci programu Erasmus. Okrem toho sa vedenie fakulty snaží, aby študentom prinášalo nové možnosti aj za hranicami Európskej únie. Práve v týchto dňoch zverejnilo vedenie fakulty dve nové ponuky na odborné stáže: na Louisiana State University v USA a v marketingovej konzultačnej spoločnosti v St. Petersburgu v Ruskej federácii, ktorá poskytuje marketingové poradenstvo a vypracúva trhové štúdie pre potravinárske podniky v Rusku i v Európe. A to nie je všetko. Na leto sa tešia určite všetci študenti, ale mimoriadne tí, ktorí pôjdu na letnú školu do Číny, pretože sa učia čínsky jazyk, ktorý sa na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre vyučuje bezplatne. A po prázdninách mnohí nastúpia na program dvojitých diplomov, čo bude znamenať štúdium dvoch semestrov v prekrásnom prostredí historického mesta Krakov v Poľsku. A ďalšia skupina študentov, už tradične, nastupuje na štúdium dvojitých diplomov do Moskvy. Viac informácií na www.fem.uniag.sk cina2015-r679_res.jpg Vedenie Fakulty ekonomiky a manažmentu ponúka študentom zaujímavé možnosti aj za hranicami EÚ. Prvý ročník letnej školy v Číne sa uskutočnil v júli a auguste 2015. femka-r108_res.jpg Pobyt v zahraničí je vždy nová skúsenosť a nové zážitky. Študenti Fakulty ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre na Louisiana State University v USA zažili aj Deň sv. Patrika.

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.