Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Trenčianska župa prichádza s novinkou v oblasti infozákona

Trenčianska župa opäť urobila krok vo svojej snahe byť otvorenou regionálnou samosprávou. Žiadosti o informácie je možné podávať cez e-Formulár.

Kraj  vlani sprehľadnil svoju web stránku, začal aktívnejšie používať sociálne siete, od nového roka prišiel s on-line vysielaním zasadnutí Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) a v októbri bude už po tretíkrát organizovať Deň otvorených dverí.

Od januára 2016 už existujúcim oddeleniam na Úrade TSK pribudlo oddelenie vnútornej kontroly, petícií a sťažností, aby sa postupne kraj stal ešte transparentnejším a otvorenejším verejnosti. Výsledkom činnosti nového oddelenia v spolupráci s oddelením informatiky Úradu TSK je aj novinka v oblasti infozákona – podanie žiadosti o informácie cez e-Formulár.

Vybavíte cez e-Formuláre

Trenčianska župa prichádza s e–Formulárom na žiadosti o informácie. Žiadatelia môžu jednoducho na stránke www.tsk.sk v sekcii Úradná tabuľa kliknúť na Prístup k informáciám, vyplniť formulár a odoslať svoju žiadosť. Táto forma žiadosti je flexibilná a urýchľuje jej vybavenie, nakoľko vyplnením formulára automaticky žiadateľ splní všetky náležitosti žiadosti, v zmysle platného infozákona.

V súčasnej dobe sa už pracuje aj na systéme, ktorý umožní sledovanie stavu vybavovania žiadosti.

Aj v ďalších oblastiach

Tento rok je to už druhá služba prostredníctvom e–Formulára, ktorú župa ponúka. Prvou bola evidencia kolektívov a jednotlivcov z oblasti záujmovej umeleckej činnosti a neprofesionálnej umeleckej tvorby na území TSK na stránke Trenčianskeho osvetového strediska

Trenčianska župa poskytuje na svojej stránke už niekoľko rokov aj eGov služby v oblasti zdravotníctva.

Trenčianska župa opäť urobila krok vo svojej snahe byť otvorenou regionálnou samosprávou. Žiadosti o informácie je možné podávať cez e-Formulár.

Kraj  vlani sprehľadnil svoju web stránku, začal aktívnejšie používať sociálne siete, od nového roka prišiel s on-line vysielaním zasadnutí Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) a v októbri bude už po tretíkrát organizovať Deň otvorených dverí.

Od januára 2016 už existujúcim oddeleniam na Úrade TSK pribudlo oddelenie vnútornej kontroly, petícií a sťažností, aby sa postupne kraj stal ešte transparentnejším a otvorenejším verejnosti. Výsledkom činnosti nového oddelenia v spolupráci s oddelením informatiky Úradu TSK je aj novinka v oblasti infozákona – podanie žiadosti o informácie cez e-Formulár.

Vybavíte cez e-Formuláre

Trenčianska župa prichádza s e–Formulárom na žiadosti o informácie. Žiadatelia môžu jednoducho na stránke www.tsk.sk v sekcii Úradná tabuľa kliknúť na Prístup k informáciám, vyplniť formulár a odoslať svoju žiadosť . Táto forma žiadosti je flexibilná a urýchľuje jej vybavenie, nakoľko vyplnením formulára automaticky žiadateľ splní všetky náležitosti žiadosti, v zmysle platného infozákona.

V súčasnej dobe sa už pracuje aj na systéme, ktorý umožní sledovanie stavu vybavovania žiadosti.

Aj v ďalších oblastiach

Tento rok je to už druhá služba prostredníctvom e–Formulára, ktorú župa ponúka. Prvou bola evidencia kolektívov a jednotlivcov z oblasti záujmovej umeleckej činnosti a neprofesionálnej umeleckej tvorby na území TSK na stránke Trenčianskeho osvetového strediska.

Trenčianska župa poskytuje na svojej stránke už niekoľko rokov aj eGov služby v oblasti zdravotníctva.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.