Z Viedne do štvorlístka krajín

S People’s Viennaline môžete letieť z Viedne do južného Nemecka, Vorarlberska, východného Švajčiarska a Lichtenštajnska.

Letecká spoločnosť People’s Viennaline vás z Viedne do regiónu okolo Bodamského jazera dopraví až 4x denne. Chcete rýchly check-in a 60-minútový let? Regionálna letecká linka lieta momentálne najmodernejším  lietadlom určeným na krátke trate Embraer170 so 76 miestami na sedenie medzi Viedňou a Altenrheinom až 4x denne.

Letový plán prispôsobený obchodným cestujúcim ponúka výhodné časy letov a program pre pravidelných zákazníkov. Pasažier získa osobnú tarifu, vlastné prihlasovacie údaje a mnohé ďalšie výhody, ako napríklad zľavy z parkovacích poplatkov a bezplatný prístup do priestorov Business Lounge v Altenrheine.

Letisko St. Gallen-Altenrhein má všetko, čo aj jeho veľkí bratia: od nevyhnutných bezpečnostných opatrení až po pestrú škálu servisných zariadení. Pritom práve jeho porovnateľne skromnejšie rozmery zaručujú najvyššiu kvalitu súkromných a obchodných letov.

Letový plán a ďalšie informácie www.peoples.at

People’s Viennaline

Letecká spoločnosť s hlavným sídlom vo Viedni na letisku Vienna Airport bola založená v roku 2010. Od 28. marca 2011 spája región okolo Bodamského jazera s rakúskym hlavným mestom prostredníctvom letov 76-miestnym lietadlom Embraer170. Medzi Viedňou a Altenrheinom lieta 4x denne. Okrem toho ponúka z Altenrheinu charterové lety do atraktívnych dovolenkových destinácií, ktoré realizuje v spolupráci s regionálnymi cestovnými kanceláriami.

Majiteľom leteckej spoločnosti je Markus Kopf z Vorarlberska.

Spoločnosť vedie CEO Daniel Steffen.

Do skupiny People’s Air Group patria spoločnosti Altenrhein Realco AG, Altenrhein Luftfahrt GmbH a Airport Altenrhein AG.

Spoločnosť Altenrhein Luftfahrt GmbH s hlavným sídlom vo Viedni prevádzkuje od roku 2011 People’s Viennaline až so štyrmi letmi denne medzi Altenrheinom a Viedňou, ako aj mnohé prázdninové lety z Altenrheinu. Používaný 76-miestny Embraer 170 patrí k najmodernejším regionálnym lietadlám.

Letisko St. Gallen Altenrhein prevádzkované spoločnosťou Airport Altenrhein AG predstavuje regionálne letisko pre východné Švajčiarsko, Vorarlbersko a Lichtenštajnsko. Letisko pri Bodamskom jazere s najkratším check-in časom vo Švajčiarsku ročne využije viac ako 100 000 pasažierov

die-crew-der-peoples-viennaline-am-flughafen-st-gallen-altenrhein-r173_res.jpeg

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.