Z Viedne do štvorlístka krajín

S People’s Viennaline môžete letieť z Viedne do južného Nemecka, Vorarlberska, východného Švajčiarska a Lichtenštajnska.

Letecká spoločnosť People’s Viennaline vás z Viedne do regiónu okolo Bodamského jazera dopraví až 4x denne. Chcete rýchly check-in a 60-minútový let? Regionálna letecká linka lieta momentálne najmodernejším  lietadlom určeným na krátke trate Embraer170 so 76 miestami na sedenie medzi Viedňou a Altenrheinom až 4x denne.

Letový plán prispôsobený obchodným cestujúcim ponúka výhodné časy letov a program pre pravidelných zákazníkov. Pasažier získa osobnú tarifu, vlastné prihlasovacie údaje a mnohé ďalšie výhody, ako napríklad zľavy z parkovacích poplatkov a bezplatný prístup do priestorov Business Lounge v Altenrheine.

Letisko St. Gallen-Altenrhein má všetko, čo aj jeho veľkí bratia: od nevyhnutných bezpečnostných opatrení až po pestrú škálu servisných zariadení. Pritom práve jeho porovnateľne skromnejšie rozmery zaručujú najvyššiu kvalitu súkromných a obchodných letov.

Letový plán a ďalšie informácie www.peoples.at

People’s Viennaline

Letecká spoločnosť s hlavným sídlom vo Viedni na letisku Vienna Airport bola založená v roku 2010. Od 28. marca 2011 spája región okolo Bodamského jazera s rakúskym hlavným mestom prostredníctvom letov 76-miestnym lietadlom Embraer170. Medzi Viedňou a Altenrheinom lieta 4x denne. Okrem toho ponúka z Altenrheinu charterové lety do atraktívnych dovolenkových destinácií, ktoré realizuje v spolupráci s regionálnymi cestovnými kanceláriami.

Majiteľom leteckej spoločnosti je Markus Kopf z Vorarlberska.

Spoločnosť vedie CEO Daniel Steffen.

Do skupiny People’s Air Group patria spoločnosti Altenrhein Realco AG, Altenrhein Luftfahrt GmbH a Airport Altenrhein AG.

Spoločnosť Altenrhein Luftfahrt GmbH s hlavným sídlom vo Viedni prevádzkuje od roku 2011 People’s Viennaline až so štyrmi letmi denne medzi Altenrheinom a Viedňou, ako aj mnohé prázdninové lety z Altenrheinu. Používaný 76-miestny Embraer 170 patrí k najmodernejším regionálnym lietadlám.

Letisko St. Gallen Altenrhein prevádzkované spoločnosťou Airport Altenrhein AG predstavuje regionálne letisko pre východné Švajčiarsko, Vorarlbersko a Lichtenštajnsko. Letisko pri Bodamskom jazere s najkratším check-in časom vo Švajčiarsku ročne využije viac ako 100 000 pasažierov

die-crew-der-peoples-viennaline-am-flughafen-st-gallen-altenrhein-r173_res.jpeg

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.