Piatok, 23. august, 2019 | Meniny má Filip

Naučte se vybírat černé hodinky

Černé hodinky jsou dokonalým doplňkem, který sladíte snad ke všemu. Může jít jak o ryze elegantní produkt, tak také o sportovní prvek, tato barva má univerzální použití bez toho, aby dráždila.

Černé hodinky jsou dokonalým doplňkem, který sladíte snad ke všemu. Může jít jak o ryze elegantní produkt, tak také o sportovní prvek, tato barva má univerzální použití bez toho, aby dráždila pozorovatele. Rozhodně tak nebudete budit nežádoucí pozornost.

Zejména páni mají v oblibě tuto konzervativní barvu, kterou však vykompenzují přehnaným množstvím funkcí, které dané hodinky mají, případně monumentálností těchto hodinek. Za černou můžete skrýt také materiál hodinek, které mohou být stejně snadno ze silikonu, jiné umělé hmoty, ale také z oceli či jiného kovu, anebo z obarvené kůže.

Pojďme k pánským modelům, Citizen Promaster Sky AS4025-08E disponuje funkcemi jako je alarm, datum, luminiscence, duální čas nebo rádio signál. Barva ciferníku i koženého řemínku je černá, ovšem veškeré ukazatele jsou jasně zřetelné. Zajímavé je použití strojku, jedná se o Eco Drive. Hodinky se safírovým sklíčkem mají okrouhlý tvar ciferníku, samozřejmě jsou bez zdobných kamínků, celkově se jedná o analogový (ručičkový model). Nezapomeňme také na užitečnou voděodolnost.

1-r138_res.jpg

Pojďme k ženám, ačkoli model Tissot Lady Heart Automatic T0502071603300 vypadá spíše jako pánský elegantní produkt. Tyto hodiny jsou opravdu vysoké třídy, rozhodně něco vypoví o jejich majiteli. Je to zájem o historii, obliba v tradici i dobrý vkus. Sportovní člověk si takový model rozhodně "neobuje".

2-r214_res.jpg

Tissot Lady Heart Automatic T0502071603300 má základní funkce, černý řemínek, ocelové pouzdro ciferníku a safírové sklíčko. Hodinky jsou analogové, zčásti obnažené a disponují černými římskými číslicemi, které se nachází na bílém podkladu. Tento velice krásný model se hodí zejména do společnosti, anebo do prestižního povolání. Důležité je však o tyto hodinky dbát pravidelnou údržbou.

Last minute tipy: Top ponuky na koniec leta

Nestihli ste ešte dovolenku? Vyberajte si z lákavých ponúk na konci sezóny.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.